Denniz Armut gaat ondanks 9-darter onderuit tijdens TPC Oranjebar Ranking nieuws
Ranking nieuws

Denniz Armut gaat ondanks 9-darter onderuit tijdens TPC Oranjebar

Denniz Armut gaat ondanks 9-darter onderuit tijdens TPC Oranjebar

Vreugde en verdriet tijdens Tijdens de Top Player Competition van gisterenavond was het duidelijk dat er beslissingen zouden vallen en was het interessant om te zien wie er zouden afhaken. In groep 1 was Jordy Terburg duidelijk de beste en hij plaatste zich dan ook terecht voor de volgende ronde. De tweede plaats in de groep was een strijd tussen Bobby Biemans en Dennis Klamer. Ondanks dat Bobby als favoriet werd getipt was het Dennis Klamer die aan het langste eind trok en dus in de race blijft bij de laatste acht.

De volgende groep waar de beslissing viel was de groep met de kanonnen Braulio Roncero, Benito van de Pas en Willem Mandigers die samen met het Vrijbuiter talent Deniz Armut om twee kwalificatie plaatsen moesten strijden. De eerste wedstrijd werd de toon gezet door diezelfde Deniz tegen Braulio. Tijdens de drie ingooibeurten wist Deniz zijn eerste 9-darter te produceren waarmee hij de handen van iedereen op elkaar kreeg. Braulio liet het als ervaren rot over zich heenkomen en profiteerde van het feit dat Deniz, begrijpelijk, te lang nadacht over zijn unieke prestatie en won de partij.

De overige wedstrijden waren allemaal van een prima niveau en het waren uiteindelijk Benito van de Pas en Braulio Roncero die zich bij de laatste acht plaatsten. Zuur voor Willem Mandigers die duidelijk zijn avond niet had en Deniz die met gemengde gevoelens naar huis moest maar tevreden terug kan kijken op zijn deelname aan dit toernooi.

Op 27 februari zullen de laatste 2 spelers bekend worden die zich bij de acht kwartfinalisten gaan voegen. Willie van de Wiel, Michel van de Horst, Nico Thissen en Abdil Loubane zijn de mannen die hiervoor nog in aanmerking komen. Alle resultaten van de TPC en de groepsindeling voor de 2e ronde kun je vinden op www.oranjebar.nl
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws