Van de Pas en Van de Horst naar laatste 4 Top Player Competition Ranking nieuws
Ranking nieuws

Van de Pas en Van de Horst naar laatste 4 Top Player Competition

Van de Pas en Van de Horst naar laatste 4 Top Player Competition

Gisterenavond werd het tweede deel van de 3e ronde van de Top Player Competition afgewerkt en was het aan de vier deelnemers in groep B om te bepalen wie er zouden doorgaan naar de kruisfinales. De nummers 2 en 3 van de NDB Ranking van afgelopen weekend, Benito van de Pas en Remon Hurrebrink, moesten samen met Michel van de Horst en Dennis Klamer onderling uitmaken wie er zouden doorgaan. Wederom dus geen gebrek aan echte topwedstrijden. Het format, best of 5 sets/best of 7 legs bleek ook deze avond voor sommige spelers in een aantal wedstrijden teveel van het goede waardoor alleen de sterksten konden overleven.

De spelers waren vanavond opnieuw van Top Player niveau en het was prachtig om te zien hoe er om ieder punt gestreden werd met veel 180-scores en hoge finishes. De man van de avond was Benito van de Pas die zich als eerste plaatste en dus in de kruisfinale Braulio Roncero zal treffen. Plaats 2 was uiteindelijk voor Michel van de Horst die het tijdens de halve finales mag opnemen tegen, de winnaar van 2011, Willy van de Wiel.

De winnaars van beide partijen zullen later tegen elkaar uitkomen om te beslissen wie de titel van 2012 verdient. De halve finales (kruisfinales) en finale zal worden gespeeld op 11 juni 2012. Tijdens deze avond zullen veel van de deelnemers uit de Top Player Competition ’11-’12 aanwezig zijn daar ook de prijsuitreiking op deze avond plaatsvindt. Iedereen is welkom vanaf 19.00 uur om getuige te zijn van het spektakel dat om 20.00 begint.

Alle resultaten van de TPC en de groepsindeling voor de 3e ronde kun je vinden op www.oranjebar.nl.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws