Home Ranking nieuws Van de Pas verslaat Vos in geweldige finale op 3e speeldag OSR...

Van de Pas verslaat Vos in geweldige finale op 3e speeldag OSR VI

Pas van de Benito zdm11

Een ouderwets groot deelnemersveld tijdens de derde speelavond van de OSR VI. Maar liefst 22 darters hadden het voornemen om deze avond voor de dagwinst te gaan waaronder vele nieuwe gezichten. Hiermee werd deze avond ook een mooie voorbereiding op de German Gold Cup die komend weekend wordt gehouden en de Dutch Open die van 1 tot en met 3 februari zal plaatsvinden.

Zoals wel vaker was de eerste schifting in de groepfase verantwoordelijk voor een aantal verrassingen, waaronder de uitschakeling van onder andere Silvain van Boxel, Hermie van Orsouw en voor de tweede opvolgende week André Steenbakkers en Peter van den Broek. De laatste acht van deze week waren Nico Thissen, Jan van Heeswijk, Bobby Biemans, Roy Leenders, Dennis Gijsberts, Patrick van Olderen en -bijna vanzelfsprekend- de kanonnen Gino Vos en Benito van de Pas. Van dit gezelschap moest Nico Thissen het in de halve finale opnemen tegen Benito van de Pas en Nico wist het Benito hierin aardig lastig te maken gezien de uitslag van 3-4 waarmee Benito zich als eerste plaatste voor de finale.

De andere halve finale werd gespeeld tussen Gino Vos en Bobby Biemans en ook hier moesten alle legs worden gespeeld. Uiteindelijk was het Gino die met 4-3 aan het langste eind trok en zich dus voor de tweede keer voor de finale plaatste. De finale tussen twee van de grootste talenten uit Nederland had ook nog een speciaal karakter doordat beide spelers zich bij verschillende bonden profileren. Gino bij de PDC en Benito bij de BDO. Het werd een spannende wedstrijd met al het moois dat darts kan bieden. Gino moest deze keer zijn meerdere moest erkennen in Benito van de Pas die zijn vormdipje weer te boven lijkt te zijn.

Uitslag van speeldag 3:
1. Benito van de Pas
2. Gino Vos
3. Nico Thissen
4. Bobby Biemans.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier. De volgende Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld op dinsdag 29 januari 2013. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00 uur.