Verslag van 8e speelavond Premier League in Eindhoven Ranking nieuws
Ranking nieuws

Verslag van 8e speelavond Premier League in Eindhoven

Verslag van 8e speelavond Premier League in Eindhoven

De posities binnen de poules beginnen nu aardig gestalte te nemen na de speelavond van gisteravond. Ook lijken de spelers hun draai gevonden te hebben, want gisteravond werden we getrakteerd op een aantal zeer mooie wedstrijden.

Poule 1
Highlightwedstrijd
Willie Spierenburg – Oswin Streden 3-2 (Willie 2, Oswin 4 180’s)
Oswin kwam met 1-2 in sets voor na wat kleine missers van Willie, maar eigenlijk straalde Willie al vanaf het begin uit dat het deze keer wel lukte. Het gemak waarmee de pijlen in het bord vliegen als het lukt, is groot. Dat zagen we gisteren ook. De ene na de andere 140’ er werd geraakt en dubbels werden ook zelden gemist. Mooi om te zien was dat dit voor Oswin ook gold. De vorige wedstrijd tussen deze 2 spelers ging tot de 11e beslissende leg in de 5e set. Deze keer was dat niet zo. Er kwam nog wel een tie-break toen het 2-2 werd maar hier was het Spierenburg die twee legs op rij won.

Guido van Hoof – Gerrit Cleven 3-0 (4x 180 Guido)
Slechts twee legs werden er gegund aan Gerrit. Met onder andere een 11 darter was Guido heer en meester aan het bord.

Poule 2
Joppe Bakens – Patrick Sterckx 3-1 (Joppe 180, Patrick 150)
Joppe won de eerste 8 legs enigszins vertekend aangezien Patrick heel veel dubbels miste, hierna sloeg Patrick kort terug door 3 legs op rij te pakken en daarmee de set, maar toch was het Joppe die de 4e set weer in de wacht sleepte en 3 belangrijke punten binnenhaalt in een poule met veel spelers kort bij elkaar.

Junni Ruiter- Gerrit Bakermans 3-0 (105, 2x 180 Junni)
Dat een wedstrijd toch even anders is dan ingooien bleek gisteren voor Gerrit. De pijlen wilden niet zo vallen en Junni gunde Gerrit daardoor maar 1 leg.

Mark Faassen – Gerard de Jong 3-0
Mark was net terug van een golfwedstrijd uit Amsterdam en had moeite om zijn ritme te vinden. Helaas voor Gerard en gelukkig voor Mark, kon Gerard daar niet van profiteren. Uiteindelijk toch een afgetekende overwinning voor Mark.

Poule 3
John Heijnen – Clifford Saffrie 0-3 (180 John, 160 Cliff)

Glenn Thorne – Joost Derksen 3-1 (180,100,100 Glenn, 180 Joost)

Percy Schuurman – Mike Bloks 3-0 (2x 180 Percy)

Johan Bloks – Fred Burger 0-3 (180, 102 Fred)
Slechts twee legs waren weggelegd voor Johan bij wie geen enkele dubbel wilde vallen, Fred maakte er dankbaar gebruik en zorgde voor een afgetekende overwinning.

Poule 4
Thijs Dam – Jeffrey Sparidaans 0-3 (150,180 Jeffrey)
9-1 in legs en snel klaar. Jeffrey laat er geen gras over groeien en laat zien de titel nog een jaar te willen hebben.

Johnny Vos – Stein Soetens 3-0
Stein kwam niet goed in zijn spel zoals we dat van hem kennen en Johnny wordt nog steeds met de week beter. Waar ligt de grens voor hem?

Over twee weken staat de volgende speelronde op het programma. Voor actuele standen kijk op www.premierleaguedarts.nl
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws