Raymon Dijkman koppelmaat van Fordham op Open Steenwijkerland Ranking nieuws
Ranking nieuws

Raymon Dijkman koppelmaat van Fordham op Open Steenwijkerland

Raymon Dijkman koppelmaat van Fordham op Open Steenwijkerland

In café de Zwetser is van 13 t/m 15 december een ranking gehouden om te bepalen wie de koppelmaat wordt van Andy Fordham tijdens het Open Steenwijkerland. Op donderdag 13 en vrijdag 14 december waren er 2 voorronde avonden. Op deze 2 avonden werd er volgens het money darts systeem gespeeld. Iedere deelnemer legde € 5,- in daarna werden er poules gemaakt waarna er een winnaars- en verliezerronde volgde. Op beide voorronde avonden waren er dus al geldprijzen te winnen. De prijzenpot werd naast de inleg aangevuld met € 50,-. De beste 4 van elke avond in de winnaarsronde mochten op zaterdag 15 december strijden om de hoofdprijs: koppelmaat van Andy Fordham op het Open Steenwijkerland 2013.

De gelukkige die tijdens het Open Steenwijkerland een koppel vormt met The Viking, Andy Fordham, is Raymon Dijkman. Steve West vervangt Jamie Caven en hij zal een duo vormen met andere lokale held Richard Veenstra.

Meer informatie over het Open Steenwijkerland vind je op www.dartfreakz-promotie.nl/opensteenwijkerland2013
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws