Home Regiodarts Davyd Venken wint 5e ZomerRanking Cafe Quincy Kay Smeets 2e

Davyd Venken wint 5e ZomerRanking Cafe Quincy Kay Smeets 2e

We zijn alweer bij het 5e toernooi aanbeland. Na deze avond zijn we op de helft van de ranking en alles is nog mogelijk. Deze avond trok het toernooi 34 darters naar Café Quincy. Onder deze darters mochten we zoals gewoonlijk weer een aantal nieuwe gezichten verwelkomen.

Door het feit dat we vandaag niet aan de 50 deelnemers komen, wordt ook in de verliezersronde gegooid in een best of 5, en word er eerder overgeschakeld naar een best of 7, bo9 en de finale bo11.

 

In de winnaarsronde weten KellyDavyd StienenVenken en Oswin Streden de finale van de winnaarsronde te behalen. KellyDavyd StienenVenken weet op zijn weg te winnen van Toontje Saes, Kevin Swinkels, Jeremy Eikelenberg en Kay Smeets.

Oswin Streden weet op zijn weg naar de finale van de winnaarsronde te winnen van Chris Stritzel Strehlow, Jannick Vankan, Randy Michelle en Koen Hunnekens.

 

In deze finale trekt KellyDavyd StienenVenken aan het langste eind en plaatst zich met een 5-2 overwinning op Oswin Stredenhiermee voor de finale aan het einde van de avond.

 

Oswin Streden mag proberen om zich alsnog te plaatsen voor de grote finale door zich te bewijzen tegen Kay Smeets die uit de verliezersronde komt.

Kay Smeets vliegt pas uit de winnaarsronde nadat hij verliest in 5e ronde van KellyDavyd StienenVenken.

Na de winst partij op Joey Greijn( 4-1 ) volgt de spannende partij tegen Oswin Streden en ook deze weet hij met succes af te sluiten ( 5-1 ).

 

De finale zal gespeeld worden in een bo11 en Kay Smeetsmoet 2x van KellyDavyd StienenVenkenwinnen om de toernooi zege op zijn naam te zetten.

 

Kay Smeets mag beginnen . KellyDavyd StienenVenken pakt de leg tegen de darts in met een 15 darter. Ook de 2e leg gaat de richting in van Davy, 0-2.

Leg 3 gaat wederom tegen de darts in, 96 shot met een 14 darter voor Davyd, 0-3.

Kay weet zich te herpakken in de 4e en 5e leg en zet zo de stand op 2-3. Helaas voor Kay gaat Davyd daarna als een trein en pakt de finale met 6-2 in zijn voordeel en is hiermee winnaar van de 5e ZomerRanking Café Quincy.

 

Er zijn deze avond 28 maximale scores gegooid. KellyDavyd StienenVenken is hofleverancier met 7 stuks. Ook zijn er 9 uitworpen boven de 100 genoteerd. Kay Smeets had de hoogste met 140 en verdient hiermee een gratis inschrijving bij een volgend toernooi.

Volgende week vrijdag 19 juli staat het 6e toernooi op het programma. Er is nog alle kans voor degene die zich willen gaan plaatsen voor de finaledag. De beste 7 toernooien tellen mee voor de ranking. Inschrijven kan ter plekke tot 20.00 uur

De prijzenpot voor de finaledag staat na toernooien op €1120,00.

Tot dan!