Davyd Venken wint de 8e ZomerRanking Café Quincy Michael Schuman runner up Regiodarts
Regiodarts

Davyd Venken wint de 8e ZomerRanking Café Quincy Michael Schuman runner up

Davyd Venken wint de 8e ZomerRanking Café Quincy Michael Schuman runner up

We zijn alweer aanbeland op het 8e toernooi van de ranking. Vanavond zijn er 42 deelnemers waaronder ook weer wat nieuwe gezichten.

In de finale van de winnaarsronde treffen 2 kanshebbers elkaar. Deze zal in een bo9 worden gespeeld. KellyDavyd StienenVenken plaats zich voor deze finale door te winnen van Stef Bogers, Mischa Meuter, Dimitri Triekels, Vivian Kraanen Wichard Knoops en JeePee Hendrix.

Via de onderkant van de sheet weet Kay Smeets zich te plaatsen door te winnen van Roel Geelen, Colin Philippi, Michael Schuman, en Michael Van de Ven.

In een spannende pot waarbij het alle kanten op kon gaan, ging KellyDavyd StienenVenken er met de winst van door en plaatste zich met een 5-3 overwinning voor de grote finale aan het einde van de avond.

In de halve finale krijgen we een rematch tussen Kay Smeets en Michael Schuman. Nadat Michael Schuman in de 4e ronde door Kay Smeets met 3-0 naar de verliezersronde is gestuurd knokt hij zich terug door te winnen van Jeremy Eikelenberg ( 3-2 ), Dolf Reker ( 3-0 ), Michael Van de Ven ( 3-0 ) en Colin Philippi ( 3-2 ).

Deze halve finale zal gespeeld worden in een bo7. Leg 1 en 2 leg gaan zeer makkelijk naar Michael Schuman. In de 3e leg worden aan beide kanten veel hoge scores gegooid en Kay Smeets maakt er 2-1 van. De 4e leg gaat ook naar Kay Smeets. De 5e leg Is zeer zeker finale waardig en gaat naar Michael Schuman. Kay Smeets maakt het weer gelijk en de laatste en beslissende leg word ingezet. Deze word gewonnen door Michael Schuman.

De finalepartij is een bo9 waarbij Michael Schuman 2x zal moeten winnen van KellyDavyd StienenVenken om de toernooizege op zijn naam te schrijven.

Davyd mag beginnen en de 1e leg gaat met de darts mee en hij shot 61 in 18 darts. Leg 2 gaat tegen de darts in en word door een 16 darter beslist op tops. Beide heren lijken elkaar wat af te tasten maar ook de 3e leg gaat met de darts mee in 18 pijlen naar Davyd, 3-0.

In leg 4 word er door Davyd een 115 op tops gemist. Jammer genoeg staat Michael nog niet op een dubbel en zo ziet Davyd zijn kans schoon om er 4-0 van te maken.

Michael komt ook in de 5e leg tekort en zo wint Davyd de 8e ZomerRanking van Café Quincy met een 5-0 overwinning.

Vanavond zijn er 42 180ers gegooid. Hofleverancier was Michael Schuman met 9 stuks. Davyd volgt met 8 stuks.

De hoogste uitworp van vanavond betekent een gratis inschrijving bij een volgend toernooi, en komt op naam van Colin Philippi met 158.

De prijzenpot voor de finaledag staat na 8 toernooien al op €1470,00.

Volgende week vrijdag 9 augustus staat het 9e toernooi op het programma. Er is nog alle kans voor degene die zich willen gaan plaatsen voor de finaledag. Op de finaledag is plaats voor de beste 24 van de ranking.

De beste 7 toernooien tellen mee voor de ranking. Inschrijven kan ter plekke tot 20.00 uur

Tot dan!

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws