Finaledag 31e Oranjebar Super Ranking levert winst op voor Jermaine Wattimena Regiodarts
Regiodarts

Finaledag 31e Oranjebar Super Ranking levert winst op voor Jermaine Wattimena

Finaledag 31e Oranjebar Super Ranking levert winst op voor Jermaine Wattimena

De organisatie van de Oranjebar kon afgelopen dinsdag terugzien op een succesvolle finaledag van de 31e editie van de Oranjebar Super Ranking. Weliswaar waren de finalespelers voorspelbaar maar de weg die de spelers moesten afleggen in het dubbel knock-out toernooi verliep niet eenvoudig.

Een prettig aantal bezoekers en de deelnemers konden deze avond hun hart ophalen; naast de 16 uitgenodigde spelers en de twee reservisten waren er nog een aantal spelers afgekomen op het dartspektakel waar voor die bewuste groep extra spelers ook een neventoernooi werd georganiseerd. Wellicht in de hoop de inhoud van de Mysterie Box, wat echter niet gebeurde want de winnende finish (137) werd niet gegooid.

Zoals gezegd werd deze finaledag gekozen voor een dubbel knock-out format zodat iedere uitgenodigde speler minimaal 2 wedstrijden speelde. De mannen die vanavond het beste darts lieten zien waren Jermaine Wattimena, die zich zonder te verliezen in de finale speelde en Davy van der Zande, die een eerdere wedstrijd onderuit ging maar vervolgens geen wedstrijd meer verloor. Daarnaast waren ook Wouter Vaes en Yoeri Duijster (o.a. 8x180) lekker op dreef en bleven tot het laatste moment uitzicht houden op een finaleplaats.

De finale ging ditmaal jammer genoeg niet over twee wedstrijden maar bleef beperkt tot een waarin Jermaine duidelijk de regie voerde. Dit bleek ook wel uit de 5-1 uitslag waarmee Jermaine Wattimena zijn tegenstander Davy van der Zande van de oche stuurden en als winnaar van de 31e finaledag de boeken in gaat.

Uitslag Finaledag OSR 31:

1. Jermaine Wattimena

3. Davy van der Zande

3. Wouter Vaes

4. Yoeri Duijster

De eerste kwalificatie dag van de Oranjebar Super Ranking 32 wordt gespeeld op dinsdag 19 november 2019. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws