Finaledag Oranjebar Super Ranking voor Wattimena, 16 finalisten bekend Regiodarts
Regiodarts

Finaledag Oranjebar Super Ranking voor Wattimena, 16 finalisten bekend

Finaledag Oranjebar Super Ranking voor Wattimena, 16 finalisten bekend

Van het complete deelnemersveld bleven uiteindelijk Jermaine Wattimena en Davy van der Zande over om de finale te spelen waarmee dus bevestigd werd wie de sterkste twee spelers gedurende de gehele ranking cyclus waren. Weliswaar wisten Kevin Verbakel en Oswin Streden ook lang uitzicht te houden op een finaleplaat maar beide heren kwamen net te kort zodat een gedeelde derde plaats hun deel werd.

De finale leverde vervolgens de nodige sensationele momenten voor de aanwezige toeschouwers die werden getrakteerd op goede scores en fijne finishes. Met name Jermaine was goed op dreef en wist deze avond twaalf maximale scores te noteren. Dit nam niet weg dat Davy zich niet aan de kant liet schuiven en de nodige tegenstand wist te bieden. Het mocht echter niet baten want Jermaine wist de beslissende dubbel als eerste te gooien waarmee hij een 5-3 overwinning boekte.

Uitslag OSR 27 Finaledag:

Jermaine Wattimena

 

Winnaar

 

Dennis Knapen

 

9e plaats

Davy van der Zande

 

Runner Up

 

Peter van den Broek

 

9e plaats

Kevin Verbakel

 

3e plaats

 

Lincy Gloudemans

 

9e plaats

Oswin Streden

 

3e plaats

 

Erik van Engeland

 

9e plaats

             

Levi Frauenfelder

 

5e plaats

 

Paul Hendrix

 

13e plaats

Leon Kellenaars

 

5e plaats

 

Annemarie Linders

 

13e plaats

Marc Peeters

 

5e plaats

 

Nicole Derx

 

13e plaats

Gian van Veen

 

5e plaats

 

Ruud Tuijtelaars

 

13e plaats

Aanstaande dinsdag 02 oktober2018 wordt gestart met de eerste kwalificatie dag voor de Oranjebar Super Ranking 28. Ook deze reeks zal weer bestaan uit 12 kwalificatiedagen waarna op 08 januari 2019 de beste zestien spelers, die minimaal vier kwalificatiedagen hebben gespeeld, weer aan de oche zullen verschijnen op de finaledag. De inschrijfkosten zijn gehandhaafd op € 6,= p.p. per deelname en kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur worden voldaan. Aanvang van de OSR toernooien is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws