Jordy Waalboer wint 10e dinsdagranking ten koste van Tammo Kitslaar Regiodarts
Regiodarts

Jordy Waalboer wint 10e dinsdagranking ten koste van Tammo Kitslaar

Jordy Waalboer wint 10e dinsdagranking ten koste van Tammo Kitslaar

Op dinsdagavond 23 oktober was het alweer tijd voor de tiende ranking van het twaalfde seizoen, voor deze rankingavond waren 35 spelers bijeengekomen.

De 30 spelers werden verdeeld over 8 poules van vier, en 1 poule van drie. Hierdoor was er nog 1 van de 10 banen beschikbaar om in te gooien. Zoals gewoonlijk plaatsten de nummers een en twee van de poule zich voor de winnaarsronde, de overige 17 spelers mochten in de verliezersronde gaan bepalen wie de sterkste zou zijn...

In de eerste halve finale van de winnaarsronde speelden Ron Schouten en Jordy Waalboer tegen elkaar, en het werd een mooie partij. Alle legs waren nodig om een winnaar aan te wijzen, en uiteindelijk bleek Jordy de bovenliggende partij, en won hij met 4-3.

De tweede halve finale ging tussen Patrick Kivits en Tammo Kitslaar. Patrick kwam nog wel op voorsprong, maar kon niet voorkomen dat Tammo de partij met 4-2 naar zich toe trok.

De finale werd dus gespeeld tussen Jordy Waalboer en Tammo Kitslaar. De finale was snel afgelopen; Tammo kon nog 1 leg pakken voor de vorm, maar het was Jordy die er vijf pakte en hiermee ook de overwinning naar zich toe trok.

Ook in de verliezersronde werd er gestreden voor wat men waard was. In de finale stond verrassing Nicky van Houtum tegen Joey Jansen. Joey had de ronde ervoor nipt van Jeffrey Roos gewonnen, terwijl Nicky met een whitewash van nieuwkomer Romy Vermeulen wist te winnen.

De finale ging ook maar een kant op, met een 4-0 overwinning pakte Nicky de winst in de verliezersronde.

Er werden in totaal dertig keer 180 gegooid. Ron Schouten gooide de meeste met 7 stuks, gevolgd door Jordy Waalboer die er zes gooide.

Er werden in totaal veertien 100+ finishes gegooid. De hoogste was voor Joey Jansen met 150, en werd gevolgd door Gijs vd Elzen die 146 uitgooide.

De mystery finish was niet gegooid. Echter, verleden week was hij al uitgekeerd, dus is de pot nu pas weer opgelopen naar iets meer dan 20 euro.

De negendarter was niet gegooid. Deze pot gaat al over de 700 euro en zal mee gaan naar de volgende dinsdagranking.

De volgende ranking zal plaats gaan vinden op dinsdagavond 6 november, dit is tevens de start van de nieuwe (dertiende) cyclus. Inschrijven is wederom tot 19.30, inschrijfgeld bedraagt 6 euro. Voor meer informatie CHC Darts of Leo Hendriks op Facebook.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws