Kevin Mast wint vierde dinsdagranking ten koste van Richard van Zijtveld Regiodarts
Regiodarts

Kevin Mast wint vierde dinsdagranking ten koste van Richard van Zijtveld

Kevin Mast wint vierde dinsdagranking ten koste van Richard van Zijtveld

Op dinsdagavond 11 september stond al weer de derde rankingavond van de twaalfde cyclus op het programma, hiervoor hadden 34 darters zich gemeld.

De 33 spelers werden verdeeld over 4 poules van vier, en 6 poules van drie. Hierdoor waren alle 10 de banen bezet. Zoals gewoonlijk plaatsten de nummers een en twee van de poule zich voor de winnaarsronde, de overige 15 spelers mochten in de verliezersronde gaan bepalen wie de sterkste zou zijn...

In de eerste halve finale van de winnaarsronde speelden Richard de Bie en Richard van Zijtveld tegen elkaar. De Bie startte stroef waardoor Zijtveld de voorsprong kon pakken. De bie kwam echter beter in zijn spel, hierdoor werd het een goede wedstrijd die uiteindelijk een laatste leg nodig had om een winnaar aan te wijzen; met 4-3 won Richard van Zijtveld nipt.

De tweede halve finale ging tussen Kevin Mast en Niels Veldhuizen. Kevin was duidelijk de bovenliggende partij en pakte dan ook de wist met 4-1.

De finale werd dus gespeeld tussen Richard van Zijtveld en Kevin Mast, twee LACO spelers, en het publiek ging er dan ook voor zitten… Ze werden niet teleurgesteld, na een mooie finale waren alle negen legs gebruikt om een winnaar aan te wijzen. Uiteindelijk bleek Kevin Mast met 5-4 de sterkste.

Ook in de verliezersronde werd er gestreden voor wat men waard was. In de finale stonden twee namen die je eigenlijk in de winnaarsronde verwacht tegenover elkaar. Tammo Kistelaar bereikte de finale na een 3-1 winst op Bram Jongejeugd, terwijl Roy Kivit de halve finale won van Tim Pennings.

De finale werd een prooi voor de ervaren Tammo, met 4-1 hield hij Roy achter zich en pakte zo de winst in de verliezersronde.

Er werden in totaal veertig keer 180 gegooid! Kevin Mast gooide de meeste met 6 stuks, gevolgd door Peter Stolzenbach, Bram Jongejeugd, Tammo Kitselaar en Richard van Zijtveld die er elk 3 gooiden.

Er werden in totaal twaalf 100+ finishes gegooid. De hoogste was voor Kevin Mast met 142, hij bleef hiermee Kevin Stolzenbach voor, die 118 uitgooide.

De mystery finish was gegooid. Vincent Lamers was de gelukkige, met een 105 finish! Balletje 5 kwam uit de bingomachine, en hiermee won Vincent dan ook direct €250,- De mystery pot zal de volgende ranking weer op gaan lopen en boven de €130,- uit gaan komen.

De negendarter was ook niet gegooid. Deze pot bedraagt op dit moment al meer dan 650 euro en zal ook mee gaan naar de volgende dinsdagranking.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws