Home Regiodarts Lars Fransen neemt op 10e dinsdagranking revanche op Randy Hendrick

Lars Fransen neemt op 10e dinsdagranking revanche op Randy Hendrick

Afgelopen dinsdagavond was na alle Corona perikelen en de bouwvak alweer tijd voor de tiende dinsdagavondranking van de 18e rankingcyclus. Nadat er de eerste 9 ranking avonden gemiddeld 34 darters meededen, hadden we nu wederom een redelijk bezette avond met 33 darters.

De 33 spelers werden verdeeld over 6 poules van vier en drie poules van drie. Hierdoor was 1 van de tien de tien banen over om in te gooien. Zoals gewoonlijk plaatsten de nummers een en twee van de poule zich voor de winnaarsronde, de overige 15 spelers mochten in de verliezersronde gaan bepalen wie de sterkste zou zijn.

In de eerste halve finale van de winnaarsronde speelden Randy Hendrick en Remon vd Heijden tegen elkaar. De wedstrijd ging gelijk op, maar uiteindelijk kon Randy het verschil maken en wandelde hij met een 4-2 overwinning de finale in.

De tweede halve finale ging tussen Lars Fransen en Nicky Bertina. Lars was vanavond op een missie en, ondanks goed spel van Nicky, werd deze wel met 4-0 opzij gezet.

De finale ging dus tussen Lars Fransen en Randy Hendrick. Lars had in zijn ogen wat goed te maken van de finale van een week ervoor en reeg de triples aaneen; gevolg was een whitewash van 5-0, waarmee Randy deze week genoegen moest nemen met een tweede plaats. Lars won alweer zijn zoveelste ranking binnen deze cyclus.

In de verliezersronde stonden Ahmet Tumer en Richard Kroon tegenover elkaar. Richard had de ronde ervoor van Rob Awater gewonnen, terwijl Ahmet Glen Remkes achter zich hield. In de finale was Ahmet een maatje te groot voor Richard, en schreef dan ook de verliezersronde op zijn naam.

Er werd in totaal vijfentwintig keer 180 gegooid. Lars Fransen had de meeste met 6 stuks, gevolgd door Sylvano de Bie met 5 stuks.

Er werden in totaal negen 100+ finishes gegooid. De hoogste was voor Danny Klerks met 140, gevolgd door Lars Fransen en Ahmet Tumer met elk 126.

De mystery finish was niet gegooid! Nadat er bij de laatste rankingavonden in totaal ongeveer 100 euro was uitgekeerd, gaat de mystery pot weer richting de 90 euro.

De negendarter was niet gegooid! Deze pot gaat de volgende rankingavond alweer richting de 1100 euro.

De volgende ranking zal plaats gaan vinden op dinsdagavond 29 september. Inschrijven is wederom tot 19.30, inschrijfgeld bedraagt 6 euro. Voor meer informatie CHC Darts of Leo Hendriks op Facebook.