Home Nederland Hoofdnieuws Oswin Streden wint laatste OSR kwalificatiedag, Veugelers runner-up

Oswin Streden wint laatste OSR kwalificatiedag, Veugelers runner-up

Oswin Streden NDB ranking 2 2019

De twaalfde en laatste speeldag van de 31e Oranjebar Super Ranking en tevens laatste kans op kwalificatie voor de finaledag kende een deelnemersveld van drieëntwintig spelers terwijl een aantal van de grote kanonnen ontbraken. De grootste verassing van de avond was dat de inhoud van de Mysterie Box eindelijk kon worden uitgekeerd;  Dennis van Steen was de gelukkige die na het gooien van de winnende 118 finish met €250= naar huis ging.

De groepsfase leverde Jos Rovers, Timo Jansen, Barry Hubers, Roland Stokmans, Rick Veugelers, Youri Dirks, Oswin Streden en Peter van den Broek een plaats in de kwartfinale op. Rick, Timo, Oswin en Jos bleven hierin overeind waarna Rick in de halve finale te sterk was voor Timo (4-1) en Oswin met exact dezelfde cijfers Jos van de oche stuurde om zich zo voor de zoveelste OSR dag finale te plaatsen.

Intussen was het deelnemersveld van de verliezersronde ook uitgedund tot vier spelers. Karsten Boelens kon het vervolgens niet bolwerken tegen Erik van Manen en ging met 0-3 onderuit. Djowy Verhagen trof Dennis van Steen en hield zicht op de troostprijs door de wedstrijd met 3-2 te winnen. De finale tussen Erik en Djowy eindigde in een 2-4 overwinning voor Erik die hiermee beslag legde op de troostprijs.

De wedstrijd om de dagzege tussen Oswin Streden en Rick Veugelers beloofde het nodige vuurwerk met de Eindhovense leider in het tussenklassement die deze avond heer en meester was in al zijn gespeelde wedstrijden. Ook in de match om de dagzege liet Oswin zien dat hij deze avond duidelijk de beste was en er was niets wat Rick daaraan kon veranderen. Met een klinkende 5-1 zege ging de winst dan ook naar Oswin.

Aanstaande dinsdag 12 november zal de finaledag worden gespeeld. Onderstaande spelers en reserves die minimaal vier keer hebben deelgenomen zijn deze keer gekwalificeerd voor de finaledag;
.

Oswin Streden

 

Paul Hendrix

Jermaine Wattimena

 

Jos Rovers

Wouter Vaes

 

Rick Veugelers

Yoeri Duijster

 

Patrick van Os

Youri Dirks

 

Djowy Verhagen

Davy van der Zande

 

Levi Frauenfelder

Gian van Veen

 

Peter van den Broek

Kestutis Bulota

 

Erik van Manen

     

Reserves

   

Lincy Gloudemans

   

Roland Stokmans

   

.
Uitslag kwalificatie dag 12; 1. Oswin Streden 2. Rick Veugelers 3. Jos Rovers en Timo Jansen.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

Aanstaande dinsdag 12 november 2019 wordt de finaledag van de Oranjebar Super Ranking 31 gespeeld. Tevens is er een extra toernooi voor de niet gekwalificeerde aanwezigen. Aanvang van beide toernooien is 20:00 uur.