Peter Makken in nagelbijtende finale voorbij Marcel Muitjes in Beuningen Regiodarts
Regiodarts

Peter Makken in nagelbijtende finale voorbij Marcel Muitjes in Beuningen

Peter Makken in nagelbijtende finale voorbij Marcel Muitjes in Beuningen

Het niveau was weer hoog deze maandag 19 november in sportcafé de Vrijboom. Beste dame deze avond was Samantha Houlbrook die in dit mannen geweld ook nog een 180-er produceerde. De twee halve finales waren weer genieten. Samantha weet een leg af te snoepen van de uitstekend gooiende Peter Makken.

Peter gooide over de gehele avond maar liefst 8 180-ers. De andere halve finale had een beslissende leg nodig. Hier was het Marcel Muitjes die nipt van Piet Seeger weet te winnen. Piet had de hoogste finish van de avond met een 139 De finale was ook weer een nagelbijtertje die alle legs nodig had. Peter weet uiteindelijk nipt met 5-4 deze maandag avond op zijn naam te schrijven.

Alle standen zijn weer bijgewerkt op www.sportcafedevrijboom.nl en www.rivierenlanddartsbond.nl.

Volgende week maandag 26 november is er weer een 501 B ranking toernooi in sportcafé de Vrijboom. Wie niet zo lang kan wachten aanstaande zaterdag 24 november is er weer een shotjes koppel toernooi in sportcafé de Vrijboom. Café is om 19:00 uur geopend en toernooi start om 20:00 uur. Inschrijven kan tot vrijdagavond.

Winnaarsronde:

Finale:

Peter Makken – Marcel Muitjes 5-4

Halve finale:

Peter Makken – Samantha Houlbrook 4-1

Marcel Muitjes – Piet Seeger 4-3

100+ finishes:

139 Piet Seeger

120 Peter Makken

180-ers:

8 Peter Makken

3 Marcel Muitjes

1 Samantha Houlbrook

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws