Randy Hendrick wint negende dinsdagranking ten koste van Lars Fransen Regiodarts
Regiodarts

Randy Hendrick wint negende dinsdagranking ten koste van Lars Fransen

Afgelopen dinsdagavond was na alle Corona perikelen en de bouwvak alweer tijd voor de negende dinsdagavondranking van de 18e rankingcyclus. Nadat er de eerste 6 ranking avonden gemiddeld 34 darters meededen, hadden we nu wederom een goed bezette avond met 38 darters.

De 38 spelers werden verdeeld over 8 poules van vier en twee poules van drie. Hierdoor waren alle tien de tien banen bezet om te gooien. Zoals gewoonlijk plaatsten de nummers een en twee van de poule zich voor de winnaarsronde, de overige 18 spelers mochten in de verliezersronde gaan bepalen wie de sterkste zou zijn.

In de eerste halve finale van de winnaarsronde speelden Ahmet Tumer en Lars Fransen tegen elkaar. Ahmet had de ronde ervoor een 3-1 achterstand omgebogen naar een 4-3 overwinning, en dit leek hem flink uitgeput te hebben… Hij kon niet echt een vuist maken tegen Lars, die hierdoor met een 4-1 overwinning de finale in wandelde.

De tweede halve finale ging tussen Jos van Vugt en Randy Hendrick; ook deze finale ging maar 1 kant op, en met een 4-0 overwinning kwam Randy de finale in zeilen.

De finale ging dus tussen Lars Fransen ne Randy Hendrick. Randy kwam rap 3-1 voor, maar Lars knokte zich terug tot 3-3. Hierna was het echter Randy die 2 legs op rij won en zo zijn eerste dinsdagavond overwinning claimde van de 18e cyclus.

In de verliezersronde stonden Rene Trum en Danny Klerks tegenover elkaar. Rene had de ronde ervoor van Roy Chambon gewonnen, terwijl Danny Bertie Bodar van zich af had geschud. In de finale nam Rene een 3-1 voorsprong, Danny pakte de volgende leg, maar kon niet voorkomen dat Rene de 4-2 op het bord zette en hiermee de verliezersronde naar zich toe trok.

Er werd in totaal veertig keer 180 gegooid. Lars Fransen had de meeste met 5 stuks, gevolgd door 3 andere met 3 stuks.

Er werden in totaal negen 100+ finishes gegooid. De hoogste was voor Randy Hendrick met 142, gevolgd door Lars Fransen met 139.

De mystery finish was niet gegooid! Nadat er bij de laatste rankingavonden in totaal ongeveer 100 euro was uitgekeerd, gaat de mystery pot weer richting de 70 euro.

De negendarter was niet gegooid. Deze pot gaat de volgende rankingavond alweer richting de 1100 euro.

De volgende ranking zal plaats gaan vinden op dinsdagavond 22 september. Inschrijven is wederom tot 19.30, inschrijfgeld bedraagt 6 euro. Voor meer informatie CHC Darts of Leo Hendriks op Facebook.