Richard van Zijtveld wint 5e CHC singletoernooi ten koste van Leo Hendriks Regiodarts
Regiodarts

Richard van Zijtveld wint 5e CHC singletoernooi ten koste van Leo Hendriks

Richard van Zijtveld wint 5e CHC singletoernooi ten koste van Leo Hendriks

Zoals gewoonlijk plaatsten de nummers een en twee van de poule zich voor de winnaarsronde, de overige 10 spelers mochten in de verliezersronde gaan bepalen wie de sterkste zou zijn...

In de eerste halve finale van de winnaarsronde speelden Richard van Zijtveld en Jordy Waalboer tegen elkaar. Jordy nam rap een 3-1 voorsprong, maar knokte zich terug en won uiteindelijk met 4-3.

In de tweede halve finale speelden Leo Hendriks en Roy Chambon tegen elkaar. Leo kwam 3-1 voorsprong, maar Roy knokte zich terug en kwam, mede door gemiste matchdarts van Leo, terug tot 3-3. De laatste leg mocht Leo beginnen en deze werd dan ook binnen 15 pijlen door Leo binnengeharkt.

De finale werd dus gespeeld tussen Richard van Zijtveld en Leo hendriks. Richard hield zijn niveau vast van de halve finale, en kwam mede door een 15 en 13 darter rap voor. De vijfde en laatste leg werd nog een 12 darter gemist, maar met een 13 darter trakteerde hij Leo op een whitewash. Waarmee hij dus ook de winnaarsronde op zijn naam schreef.

Ook in de verliezersronde werd er gestreden voor wat men waard was. In de finale stonden Harold Gruijthuijzen en Dennis Welles tegen elkaar. Dennis had de ronde ervoor met 3-0 van Eric Vossen gewonnen, terwijl Harold met 3-2 nipt van Dennis van de Vossenberg won.

De finale was zelf redelijk eenzijdig; Dennis kwam snel 2-0 voor, Harold knokte zich terug tot 2-2, maar daar bleef het dan ook bij. Dennis won de volgende twee legs, en pakte dus met 4-2 de verliezersronde.

Er werden in totaal elf keer 180 gegooid. Dennis van de Vossenberg en Leo Hendriks hadden beide de meeste met elk 2 stuks.

Er werden in totaal drie 100+ finishes gegooid. De hoogste was voor Yorick Theijsmeijer met 145, gevolgd door Leo hendriks die 107 uitgooide.

Het volgende weekend toernooi zal plaats vinden op zondag 9 juni. Het betreft deze keer weer een koppeltoernooi. Inschrijven tot 13:00, inschrijfgeld bedraagt 12 euro per koppel. Voor meer informatie CHC Darts of Leo Hendriks op Facebook of de website www.svchc.nl (kopje darts).

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws