Roger Janssen wint 10e ZomerRanking Café Quincy, Kay Smeets runner-up Regiodarts
Regiodarts

Roger Janssen wint 10e ZomerRanking Café Quincy, Kay Smeets runner-up

Roger Janssen wint 10e ZomerRanking Café Quincy, Kay Smeets runner-up

Het laatste ranking toernooi van dit seizoen staat op het programma en trekt 46 darters naar Café Quincy. Ook mogen we een oude bekende verwelkomen, Roger ”GIZMO” Janssen is van de partij.

Voor enkele darters zal het er nog om spannen wie zich gaan plaatsen, het kan alle kanten op want er zijn dubbele punten te verdienen.

Tijdens het toernooi word dan ook regelmatig de vraag gesteld hoe het ervoor staat met de ranking. De beste 32 spelers plaatsen zich namelijk voor de finaledag op vrijdag 24 augustus.

Op de finaledag zijn de nummers 1tm 16 zijn geseed en de nummers 17 tm 32 zullen hiertegen worden geloot. Dus iedereen wil graag bij de nummers 16 horen.

In de winnaarsronde zijn het deze keer Roger Janssen en Kay Smeets die het tot de finale weten te schoppen. Roger wint op zijn weg hier naartoe van Michael van de Ven, Patrick de Laat, Kjell Pols, Koen Hunnekens en Nick Hendrix.

Kay wint op zijn beurt van Denice Doorman, Joey Greijn, Jeremy Eikelenberg, Martijn Saes en Roy Simons. In de finale weet Roger de partij naar zich toe te trekken en wint met 4-0 waardoor hij al verzekerd is van een finaleplaats aan het eind van de avond.

Aan de verliezerskant was het Roy Simons die zich een weg baande richting een finaleplaats. Nadat hij pas in de 5e ronde door Kay Smeets naar de verliezersronde ( 2-3 ) is gestuurd weet hij terug te komen door te winnen van Oswin Streden en Nick Hendrix voordat hij zich proberen te revancheren op Kay Smeets.

In deze bloedstollende partij voor een finaleplaats tegen Roger Janssen is het Kay Smeets die de partij naar zich toe trekt in 12 darts met een 140 shot finish.

In de finale ( bo11 ) zal Kay twee keer van Roger moeten winnen om het toernooi op zijn naam te schrijven.

Over deze finale kunnen we maar 1 ding zeggen: De heren speelden een voortreffelijk wedstrijd maar Roger Janssen was in bloedvorm en was heer en meester aan het dartbord en schrijft hiermee de 10e ZomerRanking op zijn naam met 6-0.

Er zijn deze avond 42 180ers gegooid waarvan Roger Janssen met 6 stuks er net 1 meer had dan Kay Smeets. De hoogste finish die ging naar Koen Hunnekens. Hij gooide een 167 finish en mocht een waardebon in ontvangst nemen van Bloemsierkunst Rutten uit Budel.

Bij deze willen we onze sponsoren weer bedanken voor hun bijdrage. En Roy Van de Vorst van Locomotion Diner voor het bakken van de , die er volgende week ook weer zal zijn.

De prijzenpot voor de finaledag is uitgekomen op €2705,-.

Dit word mede mogelijk gemaakt door onze sponsors. Zij hebben ook wekelijks de hoogste uitworpen gesponsord, waarvoor onze hartelijk dank:

Café Quincy ( Anthony Ruys ), Darts en Biljartcenter Ophoven (Guy Urlings), Van Horne Brandstoffen & Smeermiddelen, Slijterij - Wijnhandel Scholten, Grieks restaurant Akropolis ( Vangelis Bandras ), Locomotion Diner ( Roy Van de Vorst ), Liplijn Fashion, Bloemsierkunst Rutten, Slagerij Carry van Rooij, De Jong De Echte Bakker, Intertoys Budel en Etos Verheij Budel

Over deze 10 ranking toernooien mochten we 92 verschillende darters verwelkomen, en met een gemiddelde van 40 deelnemers per toernooi hebben we weer een goede editie achter de rug. Rest ons alleen nog de finaledag welke volgende week vrijdag gegooid zal worden. Dit zijn de heren en dame die zich geplaatst hebben:

KellyDavyd StienenVenken, Kay Smeets, Koen Hunnekens, Nick Hendrix, Jeremy Eikelenberg, Roy Simons, Colin Philippi, Jean-marie Hendrikx, Jannick Vankan, Joey Greijn, Oswin Streden, Randy Michelle Lutgens Dings, Ken Smeets, Jan Biermans, Michael Van de Ven, Dimitri Triekels, Leon Reijnders, Vivian Kraanen Wichard Knoops, Michael Dokter, Mischa Meuter, JeePee Hendrix, Gino Franssen, Frans Raaymakers, Lorenzo V Rossum, Svilen Stefanov, Tasso Muller, Eddy Jansen, Denice Doorman, Michel Verstappen, Stef Bogers, Dennis van Gansewinkel, Tony Martinez

De loting voor de finaledag zal maandagavond 20 augustus plaatsvinden omstreeks 20.15u in Cafe Quincy.

Deze loting zal worden gedaan door Davy Cardinaal, Patrivk Sieben en Natascha Hendriks.

Iedereen die graag bij de loting aanwezig wil zijn is van harte welkom. De uitslag van de loting word meteen daarna online gezet.

Graag verzoeken we de 32 geplaatste spelers om uiterlijk om 19.30 aanwezig te zijn in verband met het maken van een groepsfoto.

I.v.m. kermis die op 25 augustus begint is het centrum afgesloten.
Parkeren kan dan in de buurt van de kerk en de omliggende straten / parkeerplaatsen binnen 5 minuten loopafstand van het cafe.

Supporters zijn van harte welkom op de finale dag alsmede ook 8 vrijwillige schrijvers voor de 1e ronde zodat de spelers zich kunnen voorbereiden op hun partij .Daarna is het de verliezer die schrijft.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws