Ron Schouten wint 6e zomer woensdagavond toernooi bij CHC, Balfoort 2e Regiodarts
Regiodarts

Ron Schouten wint 6e zomer woensdagavond toernooi bij CHC, Balfoort 2e

Ron Schouten wint 6e zomer woensdagavond toernooi bij CHC, Balfoort 2e

Op woensdag 8 augustus vond het zesde toernooi plaats van de zomer woensdagavondtoernooien reeks bij CHC in Den Bosch. Deze zesde avond betrof een regulier singles 501 toernooi. Ondanks veel vakantiegangers was er, mede door enkele nieuwkomers, een mooie opkomst van 25 deelnemers. Deze werden verdeeld over 6 poules, waarvan er 13 naar de winnaarsronde gingen en 12 naar de verliezersronde.

In de winnaarsronde plaatste Ron Schouten zich voor de halve finale door 3-1 en 4-0 te winnen van Henry Houdijk en Jordy Waalboer. Hierin kwam hij tegenover Tammo Kitslaar, die de ronden ervoor 3-2 en 4-1 won van Richard Kroon en Richard Doms. In een zeer spannende halve finale, waarin Tammo nog matchdarts kreeg, wist Ron toch 4-3 te winnen zich zo te plaatsen voor de finale.

In de andere halve finale stond Berry van Maren na een 4-2 overwinning op Kevin Stolzenbach tegenover Ronald Balfoort. Ronald kreeg bij de laatste 16 nog matchdarts tegen in een spannende 3-2 overwinning over Bertie Bodar, waarna hij 4-1 van Michael Thomassen won. Ronald wist ook de halve finale te winnen van Berry met 4-2.

In de finale was de koek op bij Ronald en kon geen statement maken tegen Ron Schouten. Ron won de finale dan ook met 5-0.

In de verliezersronde kwam Toby Vossen na 2-0, 3-1 en 3-1 over winningen op Hans Sprengers, Rudy van Vugt en Frans v/d Broek tegen zijn vader Eric Vossen te staan. Eric plaatste zich door 2-0, 3-2 en 3-0 te winnen van Tim Fonteijn, Jolanda van Gelder en Desiree Sprengers. De finale bleek bijna zo eenzijdige als de winnaarsrondefinale te worden, Toby won deze namelijk met 4-1.

Het aantal 180 scores viel deze keer tegen, alleen Tammo Kitslaar, Kevin Stolzenbach en Ron Schouten, wisten er ieder 1 te gooien.

De hoogste finish van de avond was 122, die 2 keer gegooid werd door Ronald Balfoort.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws