Sven Groen en Daniël Bakker winnaars Coelenhage Koppel 2018 Regiodarts
Regiodarts

Sven Groen en Daniël Bakker winnaars Coelenhage Koppel 2018

Sven Groen en Daniël Bakker winnaars Coelenhage Koppel 2018

Afgelopen zaterdag 17 november vond in Café Restaurant & Partycentrum Coelenhage te Wezep voor de 5e keer het Coelenhage Koppel darttoernooi plaats.

De zaal was weer prachtig opgesteld en met een record van 112 deelnemende koppels was het een groot succes. Jos Groen Fotografie was aanwezig voor mooie foto’s van de deelnemers en Partysensations verzorgde de muziek.

Al snel werd tijdens de poulefase de hoogste finish van de dag gegooid door Lammert Kiers, een 170 finish.

Na de poulefase werden er mooie wedstrijden gegooid waarbij een aantal goede koppels al snel sneuvelden. Sander Voz en Ahmad Ahmaddy verloren bij de laatste 32 met 3-2 van Dirjan uit de Bulten en Jacco van Diepen. Christian Kist en Bennie Gerrits verloren met 3-2 van Nick van Duijvenbode en Max Raaben.

De Wezepers Maik Scholten en Wiljan van den Hoek haalden knap de kwartfinale, maar hierin waren Marco Zandbergen & Stefan Steenhuis met 4-2 de betere. Dit koppel knokte hard voor de legs in de halve finale, maar moest uiteindelijk nipt het onderspit delven tegen Sven Groen & Daniël Bakker.

De andere halve finale ging tussen Wessel Nijman en Niels Zonneveld tegen Ron Schouten en Erwin van Gool. Wessel en Niels kwamen de rondes goed door en wonnen ook de halve finale eenvoudig met 5-1.

De finale was een spektakelstuk en ging tot het gaatje. Sven en Daniël konden de triples in het begin moeilijk vinden en keken al snel tegen een 3-0 achterstand aan. Vervolgens lukte het Wessel en Niels niet meer en werd het een gelijk opgaand gevecht. Ineens waren daar weer superlegs van Wessel en Niels en pakten ze weer de voorsprong. Sven en Daniël hielden een goede focus en konden er weer 5-5 van maken. In de beslissende leg begon Sven sterk met een 140 score. Wessel en Niels konden niet volgen. Sven checkte de beslissende leg en daarmee zijn Sven Groen en Daniël Bakker de winnaars van het Coelenhage Koppel 2018.

Winnaars in de verliezersronde waren Rick Hekman en Willem van Eijken. In de finale wisten ze met 4-3 te winnen van André Mintjes en Maurice de Graaf. De beste leg werd door Rick en Willem voor het laatst bewaard. Mintjes en de Graaf konden de 3-1 voorsprong niet omzetten in de winst.

De dameskoppels gooiden na uitschakeling in de knock-out fase nog een poultje om te beslissen wie het beste dameskoppel van de dag werd. Sarina Rozemuller en Very te Burg waren de winnaars.

Het was weer een zeer geslaagde editie met veel gezelligheid en een goed niveau darts. Alle deelnemers, sponsoren erg bedankt voor de deelname en bijdrage aan dit evenement. Tot de volgende editie! Kijk voor alle uitslagen op www.wezepopendarts.nl

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws