Toon Greebe wint 1e dinsdagranking ten koste van Roy van de Griendt Regiodarts
Regiodarts

Toon Greebe wint 1e dinsdagranking ten koste van Roy van de Griendt

Toon Greebe wint 1e dinsdagranking ten koste van Roy van de Griendt

Op dinsdagavond 30 april startte alweer de 15e cyclus van de Dinsdagavondranking. Op deze dinsdagavond waren, ondanks dat Ajax moest spelen, toch nog 24 darters bijeengekomen voor de eerste rankingavond. Hierdoor waren er zes poules van vier gemaakt waarin van elk de top 2 naar de winnaarsronde gingen. De overige 12 spelers mochten in de verliezersronde uit gaan maken wie er best of the rest werd.

In de eerste halve finale in de winnaarsronde speelden Peter de Jong en Toon Greebe tegen elkaar. Toon won deze partij relatief eenvoudig met 4-1.

De tweede halve finale ging tussen Ron Schouten en Roy vd Griendt. Roy gooide sterk en Ron kwam telkens net tekort. Gevolg was een 4-0 overwinning voor Roy.

De finale ging tussen Toon Greebe en Roy vd Griendt. Toon startte sterk en kwam 3-0 voor. Roy knokte zich nog wel terug, maar mede door 5x180, wist Toon de finale met 5-3 te winnen en Roy zo zijn eerste nederlaag in lange tijd toe te brengen.

In de eerste halve finale van de verliezersronde won Peter Stolzenbach van Roy Bouwman, terwijl Corné van Rossum met dezelfde cijfers van Frans vd Helm won. De finale zelf was een stuk spannender; Peter nam de eerste legs de voorsprong, maar uiteindelijk was het Corné die de beslissende dubbel wist te vinden in de laatste leg en zo met 4-3 de verliezersronde op zijn naam schreef.

In totaal was er 17 keer 180 gegooid, Toon Greebe had de meeste met 8 stuks, gevolgd door Roy vd Griendt met 3 stuks.

Er waren vijf 100+ finishes gegooid, Ron Schouten had de hoogste met 164, gevolgd door Tammo Kitslaar die 148 uitgooide.

De mystery finish was niet gegooid. De volgende dinsdagavond zal deze starten met €21,50.

De negendarter was niet gegooid. Deze pot gaat is al meer dan 850 euro en zal mee gaan naar de volgende dinsdagranking.

De volgende ranking zal starten op dinsdagavond 7 mei. Inschrijven is wederom tot 19.30, inschrijfgeld bedraagt 6 euro. Voor meer informatie CHC Darts of Leo Hendriks op Facebook of de website www.svchc.nl

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws