Van Milligen sterkste op 48e HW Django Moneydarts 2018, Van Trijp runner-up Regiodarts
Regiodarts

Van Milligen sterkste op 48e HW Django Moneydarts 2018, Van Trijp runner-up

Van Milligen sterkste op 48e HW Django Moneydarts 2018, Van Trijp runner-up

Michael Cohen was de eerste die zich wist te plaatsten voor de finale van de verliezersronde. Hij wist in zijn poule niet te stunten tegen Nigel van Miligen en Danny van Trijp, maar wist wel zijn laatste partij met 3-2 te winnen van Dylan Sprangers. Deze 3e plaats leverde hem een bye op waardoor hij direct in de halve finale stond, waarin hij afrekende met Kevin Wiersma (4-2).

Aan de andere kant van het schema behaalde poulegenoot Dylan Sprangers, die alle drie zijn partijen verloor, de finale. Dylan begon de verliezersronde met een overwinning op Victor Scholten (3-1), waarna hij in de halve finale geen leg afstond aan Anouk Lokum (4-0).

Michael en Dylan waren ook in de finale lang aan elkaar gewaagd, maar was het Dylan die Michael in de zevende leg wist te breken. Hierdoor was de 4-3 voorsprong een feit, waarna hij de wedstrijd in het slot gooide met een 100 finish (2x bulls-eye) en zodoende met een 5-3 overwinning zijn revanche pakte van zijn nederlaag in de poulefase waarmee hij de verliezersronde in de wacht sleepte.

Kwartfinale:
Michael Cohen – Bye
Kevin Wiersma 3-1 Liliane Scholten
Anouk Lokum – Bye
Dylan Sprangers 3-1 Victor Scholten

Halve finale:
Michael Cohen 4-2 Kevin Wiersma
Anouk Lokum 0–4 Dylan Sprangers

Finale:
Michael Cohen 3-5 Dylan Sprangers

Dat de poule van Michael en Dylan bestempeld mocht worden tot ‘poule des doods’ bleek wel uit het feit dat ook Danny en Nigel een finaleplaats wisten te bemachtigen, al deden zij dat natuurlijk in de winnaarsronde. Waar Danny te sterk bleek voor Wesley van Trijp (4-3) en Viggo van der Kuijl (5-2), kende Nigel op zijn beurt geen genaden met Berry Herks (4-1) en Menno Angenent (5-1).

In de poulefase was het Nigel die met een 3-1 overwinning op Danny van Trijp aan het langste eind trok en ook in de finale kwam ditzelfde wedstrijdbeeld naar voren. Danny pakte nog wel de eerste leg, maar hier bleef het ook voor hem bij. Hij kwam niet in zijn spel en Nigel profiteerde daar dankbaar van met solide spel. Zodoende was het Nigel die met een klinkende 6-1 overwinning zijn zevende eindzege mocht bijboeken op de 48e HW Django Moneydarts 2018 en de rijkst gevulde enveloppe van de avond in ontvangst kon nemen.

Kwartfinale:
Viggo van der Kuijl – Bye
Wesley van Trijp 3-4 Danny van Trijp
Nigel van Miligen 4-1 Berry Herks
Maikel van Helden 1-4 Menno Angenent

Halve finale:
Viggo van der Kuijl 2-5 Danny van Trijp
Nigel van Miligen 5-1 Menno Angenent

Finale:
Danny van Trijp (76.94) 1-6 Nigel van Miligen (81.90)

Daarnaast had Nigel van Miligen met 5 stuks het grootste aandeel in de 12 gegooide 180’ers, terwijl de hoogste finish van 126 uit handen kwam van Maikel van Helden. Beste dame werd Anouk Lokum met een 3e plaats in de verliezersronde.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws