Van Trijp winnaar 36e Café ’T Hof van Jericho Moneydarts 2018, Michels runner-up Regiodarts
Regiodarts

Van Trijp winnaar 36e Café ’T Hof van Jericho Moneydarts 2018, Michels runner-up

Van Trijp winnaar 36e Café ’T Hof van Jericho Moneydarts 2018, Michels runner-up

Uiteindelijk wisten Carlo Malta en Viggo van der Kuijl de finaleplaatsen in de verliezersronde te bemachtigen. Carlo hield in zijn poule Lesley van Schijndel onder zich, maar zag Wesley van Trijp en Mareno Michels doorstromen naar de winnaarsronde. Na een bye werd Cheyenne Woolaway zonder tegenlegs verslagen (3-0), waarna Christiaan Kruizinga in een laatste beslissende leg het onderspit moest delven (4-3).

Ook Viggo moest genoegen nemen met een 3e plaats in de poule boven Maurice Le Grand, maar onder Niek Braskamp en Danny van Trijp. Net als Carlo mocht hij genieten van een vrije ronde, waarna hij Lesley van Schijndel geen leg gaf (3-0) om in de halve finale met minimaal verschil te sterk te zijn voor patrick van den Boogaard (3-2).

Net als in hun halve finales ging ook de finale tussen Viggo en Carlo tot het uiterste gaatje. In de laatste beslissende leg leek de overwinning naar Carlo te gaan, maar na een gemiste matchdart sleepte Viggo de wedstrijd binnen en kon hij met een 4-3 overwinning de verliezersronde voor zich opeisen.

Kwartfinale:

Carlo Malta 3-0 Cheyenne Woolaway

Mandy Nobel 1-3 Christiaan Kruizinga

Viggo van der Kuijl 3-0 Lesley van Schijndel

Patrick van den Boogaard 3-1 Melvin van Hulst

Halve finale:

Carlo Malta 3-2 Christiaan Kruizinga

Viggo van der Kuijl 3-2 Patrick van den Boogaard

Finale:

Carlo Malta 3-4 Viggo van der Kuijl

In de winnaarsronde konden we ons gaan opmaken voor een herhaling van de finale van de 18e editie tussen Danny van Trijp en Mareno Michels. Zoals vermeld moesten beide heren in hun poule nog tevreden zijn met een 2e plaats, maar bleken zij in de knock-outfase toch de juiste vorm meegenomen te hebben. Waar Danny drie duidelijke overwinningen wist te boeken op Wesley van Beekum (4-0), Wesley Plaisier (4-1) en Gino Blom (5-2), kende Mareno geen mededogen met John van Beugen (4-1) en Niek Braskamp (4-0) om in een spannende halve finale het hoofd koel te houden tegen Zereso Zeverboom (4-5).

Tijdens de 18e editie was het in een gelijkopgaande finale Danny die met een 6-4 overwinning zegevierde over Mareno, maar ditmaal slaagde Danny erin om het gat eerder te slaan. Ondanks een verwoede poging van Mareno om de spanning terug te brengen, moest hij wederom genoegen nemen met de runner-up positie en kon Danny zijn 11e eindzege bijboeken op de 36e Café ’T Hof van Jericho Moneydarts 2018, hetgeen hem de rijkst gevulde enveloppe met €75,- opleverde.

Kwartfinale:

Zereso Zeverboom 4-3 Ricardo van der Vloed

Niek Braskamp 0-4 Mareno Michels

Wesley van Trijp 1-4 Gino Blom

Wesley Plaisier 1-4 Danny van Trijp

Halve finale:

Zereso Zeverboom 4-5 Mareno Michels

Gino Blom 2-5 Danny van Trijp

Finale:

Mareno Michels 3-6 Danny van Trijp

Daarnaast had Danny van Trijp met 6 stuks het grootste aandeel in de 25 gegooide 180’ers, terwijl ook de hoogste finish van 160 uit handen kwam van Danny. Beste dame werd Mandy Nobel met een 5e plaats in de verliezersronde.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws