Roel Donkers zet aantal dagzeges OSR op twee na winst op Verbakel Uncategorized
Uncategorized

Roel Donkers zet aantal dagzeges OSR op twee na winst op Verbakel

Roel Donkers zet aantal dagzeges OSR op twee na winst op Verbakel

Met een deelnemersveld van 19 spelers waarbij de winnaar van de afgelopen twee weken ontbrak werd deze week begonnen aan de vierde speeldag van de Oranjebar Super Ranking 17. Een nieuwe dag met nieuwe kansen voor de aanwezigen op maximum scores, hoge finishes, ranking punten en het winnen van de Mysterie box. De laatste ging er opnieuw niet uit zodat de inhoud van €100,= blijft staan en volgende week weer wordt aangevuld met €1,= per deelnemer.

Bij de acht deelnemers die overbleven na de groepsfase wisten twee spelers, Martijn van de Berg en Lorenzo Besselaar, zich verrassend te plaatsen. De overige kwartfinalisten waren Peter van den Broek, Oswin Streden, Wim Donkers, Kevin Verbakel, Roel Donkers en Ruud Tuijtelaars. Voor de overige deelnemers restte niets anders dan aantreden in de verliezersronde.

De kwartfinales leverden winst op voor Roel Donkers, Ruud Tuijtelaars, Oswin Streden en Kevin Verbakel die aansluitend in de halve finale tegen elkaar uitkwamen. Beide wedstrijden eindigde in een 4-1 overwinning voor de finalisten van deze week, Kevin en Roel, die hierna even uit konden rusten tot de winnaar van de verliezersronde bekend was.

In de verliezersronde bestond de halve finale uit wedstrijden tussen “Buurman” Erik van Engeland tegen Bjorn Brans (1-3) en Mark Giepmans tegen Niels Jansen (3-1). Vervolgens konden de toeschouwers genieten van een echte finale die misschien niet hoogstaand was maar wel geweldig spannend en waar beide spelers uitzicht bleven houden op de winst. Het was uiteindelijk Mark die aan het langste eind trok en met 4-3 de winst voor de neus van Erik wegkaapte.

Dan de finale tussen Roel Donkers en Kevin Verbakel. Beide spelers, teamgenoten in het Super League team Oranjebar 2, zijn afgelopen weken in goeden doen en lieten dat in de finale ook zien. Goede scores, spannende finishes, alles wat een finale mooi maakt was aanwezig. Roel was, misschien door zijn speelervaring op internationale toernooien, echter net iets beter en wist als eerste de beslissende leg te finishen waarmee hij zichzelf beloonde voor zijn goede prestaties gedurende deze avond (5x180 en 160-144-109 finish).

Uitslag kwalificatie dag 4; 1. Roel Donkers 2. Kevin Verbakel 3. Oswin Streden en Ruud Tuijtelaars.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

De volgende kwalificatie dag voor de Oranjebar Super Ranking 17 wordt gespeeld op dinsdag 08 december 2015. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws