Loting Dutch Open 2018 in Assen is bekend en online te bekijken WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Loting Dutch Open 2018 in Assen is bekend en online te bekijken

Loting Dutch Open 2018 in Assen is bekend en online te bekijken

Alle namen zijn geschud en weer aan elkaar gekoppeld: de loting voor de BAUHAUS Dutch Open Darts 2018 is verricht. Alle deelnemers kennen hun tegenstander en dit zijn de geluksvogels die het mogen opnemen tegen de grote namen.

Joey Huijsman of Boyd Hoevenberg krijgt de kans om tijdens de eerste wedstrijd van Glen Durrant op de Dutch Open Darts de zweetdruppels op het voorhoofd van de Lakesidekampioen te krijgen. De regerend Dutch Open kampioen, Mark McGeeney, begint zijn jacht op titelprolongatie tegen Michael Wolters of Bennie Reezigt. De nummer 2 van de BDO, Scott Mitchell zal moeten zien af te rekenen met Mitchel Gebben of Harmen Faber en de good-old Andy Fordham treedt aan tegen Sven Römer of Jason van der Zeeuw.

Glen Durrant en Mark McGeeney zien we ook tijdens het koppeltoernooi aan de oche. De finalisten van Lakeside 2018 gaan samen gooien voor de Mens Pair titel. Zij zullen dan wel moeten winnen van het duo Sandro Haase/Fernando Migliore. Mocht dat lukken, wachten Melvin Post en Hendrik Wilkens voor de volgend partij. RTL7 Darts-commentator Frank Vischschraper debuteert met Jackie Goethals tegen Richard Evert/Jarnick de Ruiter of Klaas Veenstra/Erik Klaver.

Bij de dames speelt Lakesidekampioen Lisa Ashton haar eerste wedstrijd tegen Esther Keuning. Regerend Dutch Open kampioen Deta Hedman opent tegen Adriana van Wijgerden-Vermaat of Anjana Bhagwandin. Bij de dameskoppels zien we in de eerste ronde meteen een kraker. Lisa en Danielle Ashton spelen dan namelijk tegen Deta Hedman en Maria O'Brien.

Klik hier om direct naar de loting te gaan. Spelerkaarten worden later vandaag verstuurd.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws