Home BDO/WDF Hoofdnieuws Nog twee dagen om in te schrijven voor het Winmau Luxemburg Open

Nog twee dagen om in te schrijven voor het Winmau Luxemburg Open

Van 3 tot en met 5 oktober wordt het Winmau Luxemburg Open gespeeld. Dit WDF-ranked toernooi telt een prijzenpot van 8.300 euro met een hoofdprijs van 1.600 euro voor de winnaar bij de heren en 600 euro voor de winnares bij de dames. Er zijn tijdens dit toernooi enkel punten te halen voor de WDF-ranking en niet voor de BDO-ranking. Wel krijgen de winnaars van ieder toernooi een ticket voor de Winmau World Masters 2015.

Op vrijdagavond wordt er vanaf 20:00 uur een opwarmtoernooi gespeeld. Zaterdagochtend start om 10:30 uur het heren singletoernooi en om 11:30 uur gaan ook de dames en de jeugd van start met de singletoernooien. Tot slot zullen op zondag vanaf 10:00 uur de mix koppels worden gespeeld en vanaf 14:00 uur gaan ook de heren- en dames koppeltoernooien van start.

Voor dit toernooi is het noodzakelijk om je op voorhand in te schrijven. Inschrijven voor dit toernooi is mogelijk tot zondag 28 september en je betaling dient voor 2 oktober geregeld te zijn. Inschrijven voor het singletoernooi kost 16 euro voor senioren en 8 euro voor jeugdspelers en de koppeltoernooien kennen 24 euro per koppel als inschrijfbedrag.

Voor direct inschrijven klik hier. De inschrijving sluit op zondag 28 september.