Home BDO/WDF Hoofdnieuws 2 WDDA Winmau World Master tickets tijdens Belgische toernooien

2 WDDA Winmau World Master tickets tijdens Belgische toernooien

Vandaag kregen we het bericht van Sarah en Winmau dat er nog 2 WDDA Winmau World Master tickets te verdienen zijn op wedstrijden die plaats zullen vinden in België.  Tijdens het G-Darts toernooi van het Open Antwerpen (13/08/2016) en tijdens het Open West-Vlaams Kampioenschap in Zonnebeke (04/09/2016) zullen de tickets voor de Winmau te winnen zijn. Beide wedstrijden zijn Open, dus iedereen kan deelnemen.

Naast Arie vd Rassel, Serge van Belle en Vince Vinnie, die reeds een ticket op zak hebben, krijgen we de kans om nog 2 personen vanuit het vasteland naar de Masters te sturen. Personen uit Groot-Brittannië zijn uiteraard ook welkom om deel te nemen aan de open toernooien. Een unieke kans voor de Belgische,Nederlandse,Duitse,Franse enz. mindervaliden om aan de WDDA Winmau world masters te kunnen deelnemen.

Voorwaarde om deel te nemen aan deze wedstrijden is dat men voldoet aan de internationale voorwaarden om deel te nemen aan internationale wedstrijden. Voor iedereen waarvan de handicap met het blote oog vast te stellen is (amputaties, rolstoelgebruikers enz) is dit een evidentie. Personen met een niet-zichtbare handicap kunnen het beste contact opnemen met ondergetekende, ik geef dan de gegevens door van de dokter die gemachtigd is om internationaal te keuren.

Wie bijkomende vragen heeft contacteer Vincent D’Hondt op bekaertmieke@telenet.be of Thierry Gellinck op thierry.gellinck1@telenet.be

We wan’t you to be part of the WDDA family!