Home BDO/WDF Hoofdnieuws Aankondiging 22 tot 24 februari: Slovak Open en Slovak Masters

Aankondiging 22 tot 24 februari: Slovak Open en Slovak Masters

Het grootste darts evenement in Slowakije Het Slovak Open komt terug.
Na een succesvolle eerste editie zullen de elite spelers uit Slowakije en uit de rest van de wereld elkaar weer treffen in de unieke x- bionic® sphere in Šamorín, vlakbij Bratislava.

De eerste editie van het Slovak Open vorig jaar was gewonnen door voormalig tweevoudig Lakeside kampioen Scott Waites. En in het vrouwen toernooi was het Fallon Sherrock die de titel voor zich opeiste.

Deze keer zullen de spelers kunnen deelnemen aan niet 1, maar 2 toernooien, Het Slovak Open en de Slovak Masters die bij de BDO in de A en B categorie vallen.
Spelers kunnen een zeer aantrekkelijk bedrag aan prijzengeld verwachten, een fantastische accommodatie en competities in de categorieen mannen, vrouwen, jongens en meisjes.
Er zal ook een koppeltoernooi plaatsvinden.

Ook dit jaar zullen er weer tal van grote namen aanwezig zijn.
Onder de spelers die zich nu al hebben ingeschreven bevinden zich de Lakeside kampioen van 2015 Scott Mitchell, regerend Winmau World Master Adam Smith-Neale, 10-voudig Lakeside kampioen bij de vrouwen Trina Gulliver MBE en nog vele anderen.
Speciale mastercaller ook dit jaar weer is de wereldberoemde Russ Bray. The Voice zal de finale sessies van beide ranking toernooien callen.

Als extraatje kan je een promo code darts2019 gebruiken en kan je een kamer in X-BIONIC® HOTEL voor een speciale prijs huren. Voor elke nacht die je blijft, krijg je een extra bonus van 60€, die je kan gebruiken in de faciliteiten van het hotel.

Voor meer details kan je gaan naar www.dartsslovakopen.sk/en/