Home BDO/WDF Hoofdnieuws Justin van Tergouw prolongeert zijn Finder Darts Masters jeugdtitel

Justin van Tergouw prolongeert zijn Finder Darts Masters jeugdtitel

Het is Justin van Tergouw is erin geslaagd om zijn Finder Darts Masters jeugdtitel te prolongeren in Egmond aan Zee. Vorig jaar versloeg hij nog landgenoot Maikel Verberk met 2-0 in sets in de finale en dit jaar was Owen Maiden het bokje. Van Tergouw verliest slechts 1 leg in deze finale en mag zich daarom nog een jaar langer de Finder Darts Master noemen.

Gisteren kende Van Tergouw nog een opmerkelijk moment waarbij de punt van één van zijn darts afbrak tijdens zijn poulewedstrijd tegen Thomas. Een verslag van deze partij en de bijbehorende videobeelden zijn te bekijken via deze link.

Een verslag van de finale van dit jaar is hieronder terug te lezen.

Finale jeugd

Owen Maiden – Justin van Tergouw 0-2 in sets (0-3, 1-3)
De eerste set gaat met 3-0 naar Justin van Tergouw en dus lijkt het erop dat ook deze finale eenvoudig gewonnen gaat worden door de Nederlander. Vol overtuiging gaat hij door in de tweede set. Maiden heeft de pech dat er één pijl uit de bulls-eye komt om een leg te pakken maar ook Van Tergouw ziet één pijl uit de bulls-eye vallen. Eén leg is er nog voor Maiden maar Justin van Tergouw wint de partij overtuigend met 2-0 in sets.