Acht regerende  "World Champions"  op Finder Darts Masters podium WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Acht regerende "World Champions" op Finder Darts Masters podium

Acht regerende  "World Champions"  op Finder Darts Masters podium

Onder de deelnemers aan de Finder Darts Masters die vanaf vrijdag 4 december wordt gehouden in Hotel Zuiderduin Egmond aan Zee maar liefst 8 nieuwe wereldkampioenen! De als eerste geplaatste Wesley Harms werd enkele dagen geleden, samen met Richard Veenstra, wereldkampioen koppels tijdens de WDF World Cup in Turkije.

Ook zorgde Wesley voor een primeur door als eerste, in de geschiedenis van de WDF World Cup, een negen darter te gooien op dit evenement.

De kersverse WDF World Cup singles kampioen , Jim Williams uit Wales, werd kort geleden nog met een wildcard toegevoegd aan het deelnemersveld en gaat misschien tijdens de Finder Darts Masters voor een verrassing zorgen.
Er zijn nog twee geplaatste spelers met een wereldtitel. De als derde geplaatste Engelsman Scott Mitchell is regerend Lakeside World Professional Darts Champion en begin oktober won de als vijfde geplaatste Glen Durrant, eveneens uit Engeland, de Winmau World Masters titel.

Aileen de Graaf, één van de 6 deelneemsters aan het Finder Darts Masters damestoernooi, won in oktober de Winmau World Masters titel bij de dames.

Het Finder Darts Masters jeugdtoernooi waaraan 6 spelers deelnemen telt twee kersverse World Cup kampioenen. De 16-jarige Maikel Verberk won in Kemer, Turkije zelfs 4 titels. Maikel werd WDF World Cup singles champion en samen met Justin van Tergouw, die ook deelneemt aan de Finder Darts Masters, kampioen jongens koppels. Samen met Kyana Frauenfelder won Maikel het WDF World Cup mixed koppeltoernooi en door al deze goede resultaten werd het Nederlandse jeugdteam waar hij en Justin van Tergouw deel van uitmaakten overall World Cup Champions.

Justin van Tergouw liet eerder dit jaar al zien dat hij uit het 'goede dartshout' gesneden is. In Hull won de 15-jarige darter uit Utrecht namelijk de Winmau World Masters titel van het jongenstoernooi.

Een zeer sterk deelnemersveld dit jaar aan de eerste editie van de Finder Darts Masters.
De complete lijst van spelers en speelsters aan de Finder Darts Masters 2015 kunt u teruglezen op www.findermasters.nl. Op deze website vindt u ook alle informatie over kaartverkoop en aantrekkelijke hotelarrangementen.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws