Aileen de Graaf wint Finder Darts Masters met whitewash in finale WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Aileen de Graaf wint Finder Darts Masters met whitewash in finale

Aileen de Graaf wint Finder Darts Masters met whitewash in finale

Aileen de Graaf heeft op overtuigende wijze de Finder Darts Masters 2017 op haar naam geschreven. Ze wist met een ware whitewash de finale te winnen waarbij ze Deta Hedman geen leg gunde.

In de poulefase won ze met 4-2 van Lorraine Winstanley en met 4-3 van Anastasia Dobromyslova waarmee ze zich plaatste voor de finale. Een verslag van deze finale lees je hieronder terug.

Eerder won ze de titel ook al in 2013 en daar heeft ze nu een tweede titel aan toegevoegd.

Dames finale
Deta Hedman – Aileen de Graaf 0-2 in sets (0-3, 0-3)
De Graaf begint uitstekend aan de finale. Ze start met een break en pakt ook de tweede leg die ze zelf mocht beginnen. Als klap op de vuurpijl wist ze de derde leg ook weer af te snoepen en met een 101-finish pakte ze de eerste set overtuigend met 3-0.

Dit overtuigende spel wist ze voort te zetten in de tweede set terwijl Hedman niet thuis gaf. In de eerste leg werd een 116-finish nog gemist door de Hollandse maar ze wist evenals in de eerste set ook de tweede set te pakken zonder een leg af te slaan. Met een ware whitewash wist Aileen de Graaf de titel op te eisen.

Voor een verslag van de heren finale klik hier.

Foto: Evert Zomer

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws