Home BDO/WDF Hoofdnieuws Alle info World Masters 2019 en de BDO WK play-offs op een...

Alle info World Masters 2019 en de BDO WK play-offs op een rij

Winmau_World_Masters_foto_4
Winmau World Masters 2012

De BDO heeft alle landenorganisaties, waaronder de NDB, voorzien van belangrijke informatie over de One80 L-Style World Masters 2019. Het is alweer de 46e editie van de World Masters waar internationale topspelers binnen de categorieën heren, dames, jongens en meisjes zullen strijden voor de titel: ‘World Master’.

One80 L-Style World Masters
De World Masters zal dit jaar worden gehouden van woensdag 23 t/m zondag 27 oktober in de locaties: “Circus Tavern” in Purfleet & “the Civic Hall” in Grays. Het toernooi zal van start gaan met de vloerwedstrijden in de Gray’s Civic Hall waarna de podiumwedstrijden vanaf 25 oktober met de beste 32 heren en beste 8 dames ruim 7 kilometer verderop in de Circus Tavern in Purfleet gespeeld zullen worden. Ook de finale van de jongens en meisjes zal vrijdag 25 oktober op het podium in de Circus Tavern gespeeld worden. Alle wedstrijden tot aan de finale zullen bij de jeugd op donderdag 24 oktober in de Gray’s Civic Hall gespeeld worden.

Alle podiumwedstrijden zullen live uitgezonden worden op Eurosport van vrijdag 25 oktober t/m zondag 27 oktober. Klik hier voor het volledige schema van de World Masters.

BDO World Professional Darts Championship International Play-Offs
Op maandag 28 oktober staan de World Professional play-offs voor de dames en heren op het programma. Spelers die geplaatst zijn voor de One80 L-Style World Masters zijn automatisch ook voor deze play-offs geplaatst. Je dient je hier wel apart voor in te schrijven. De play-offs voor de Youth World Championship zal op donderdag 24 oktober gehouden worden. Alle wedstrijden zullen gespeeld worden in de Grays Civic Hall.

Voor meer belangrijke informatie voor deelnemers verwijzen we je graag door naar dit artikel op de website van de Nederlandse Darts Bond.