Andy Fordham ontvangt een wildcard voor de Finder Darts Masters 2015 WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Andy Fordham ontvangt een wildcard voor de Finder Darts Masters 2015

Andy Fordham ontvangt een wildcard voor de Finder Darts Masters 2015

Ambassadeur voor de dartssport en ongetwijfeld één van de grootste iconen die de sport kent, Andy Fordham, komt in december naar Egmond aan Zee. 'The Viking' heeft vandaag van de organisatie een uitnodiging gekregen voor deelname aan de Finder Darts Masters 2015.

Andy werkt al lange tijd aan een comeback en slaagde er dinsdag 6 oktober zelfs in zich te plaatsen voor het prestigieuze toernooi de Grandslam of Darts in Wolverhampton. Andy Fordham is graag gezien bij spelers en publiek en zal er op het Finder Darts Masters podium erg op gebrand zijn te bewijzen dat hij terug is aan de top.

Met Andy Fordham zijn er nu 20 deelnemers aan het herentoernooi bekend. De lijst van spelers en speelsters aan de Finder Darts Master 2015 kunt u teruglezen op www.findermasters.nl. Op deze website vindt u ook alle informatie over kaartverkoop en aantrekkelijke hotelarrangementen.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws