Home BDO/WDF Hoofdnieuws Andy Fordham: “Ik wil voor mijn fans nog één keer naar Lakeside”

Andy Fordham: “Ik wil voor mijn fans nog één keer naar Lakeside”

Andy Fordham is vastbesloten om zich nog eenmaal te plaatsen voor de Lakeside. In een interview met TungstenTales sprak The Viking, die het dartscircuit op dit moment weer volledig afloopt, dat de motivatie er nog altijd is. Ook het spel dat daarvoor nodig is komt soms weer bovendrijven al moet er nog gewerkt worden aan de constantheid van zijn niveau.

“Ik hoop dat ik mij nog één keer kan plaatsen voor de Lakeside. Niet alleen voor mijzelf maar vooral ook voor de fans. De laatste tijd heb ik mijzelf een beetje teleurgesteld maar ik ga nu het hele circuit af om te proberen de Lakeside nog één keer te halen. Het zal moeilijk worden want er is een hele grote groep nieuwe jeugdspelers ingestroomd die een geweldig niveau halen. Maar ik ga er alles voor geven,” aldus Andy Fordham. 

Afgelopen week is de Lakeside play-offs gespeeld maar daarbij kwam Fordham niet verder dan de laatste 256. De aankomende editie zal dus worden gespeeld zonder hem, maar zijn vizier is nu gericht op de Lakeside 2019. Wel zal The Viking in december in actie komen op de Finder Darts Masters na het ontvangen van een wildcard.