BAUHAUS Dutch Open Darts komende drie jaar in De Bonte Wever WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

BAUHAUS Dutch Open Darts komende drie jaar in De Bonte Wever

BAUHAUS Dutch Open Darts komende drie jaar in De Bonte Wever

De BAUHAUS Dutch Open Darts komt de komende drie jaar opnieuw naar De Bonte Wever in Assen. Het populaire evenement vindt in 2018 plaats van vrijdag 2 t/m zondag 4 februari. Ook de twee daaropvolgende edities zullen plaatsvinden in het vernieuwde en uitgebreide hotel, sport- en evenementencentrum in Noord-Nederland.

“We zijn erg blij met deze overeenkomst en met de uitbreiding van De Bonte Wever", zegt Paul Engelbertink, namens de Nederlandse Darts Bond. “Met de flinke uitbreiding die De Bonte Wever op dit moment ondergaat voldoet het aan één van onze belangrijkste eisen. Het complex gaat flink groeien en dit past bij de ambitie van ons evenement. De komende jaren zal er niet meer in tenten gespeeld worden en kunnen we meer toeschouwers en darters onder één dak verwelkomen.”

Het is vanaf vandaag al mogelijk om voor de Dutch Open Darts 2018 hotelkamers te reserveren bij De Bonte Wever. Bezoek daarvoor de volgende website: www.debontewever.nl/dutchopendarts

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar www.dutchopendarts.nl.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws