BDO gooit handdoek niet in de ring en gaat door met 2020 Tour WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

BDO gooit handdoek niet in de ring en gaat door met 2020 Tour

BDO gooit handdoek niet in de ring en gaat door met 2020 Tour

De British Darts Organisation is met een statement naar buiten gekomen waarin het aangeeft de BDO Tour in 2020 voort te zullen zetten.

"Het is algemeen bekend dat de BDO de laatste maanden in zwaar weer verkeerd maar we willen duidelijk maken aan alle spelers en supporters dat de BDO Tour wordt voortgezet."

De Dutch Open heeft haar handen losgetrokken van de BDO maar de overige toernooien hebben toegezegd verbonden te willen blijven aan de bond. Bovendien maakt het BDO International Open haar rentree op de Tour dit seizoen.

"Onze focus ligt op het veiligstellen van een lang bestaan van de bond en ondanks een aantal tegenslagen zijn we ervan overtuigd dat we van de BDO weer een succes kunnen maken. We zijn met verschillende partijen in gesprekken en verwachten dat we in 2020 nieuwe sponsors zullen aantrekken. Hiermee kan de organisatie groeien en moet het uiteindelijk in staat zijn om de spelers te belonen die zich inzetten voor de tour."

Binnenkort zal er naar verwachting meer nieuws volgen aangezien er volgende week dinsdag, 11 februari, verschillende gesprekken gepland staan in Londen met het nieuwe BDO social media bedrijf, de O2, Eurosport en twee andere bedrijven.

Bovendien zijn er ideeën om de BICC live op televisie uit te zenden en zijn er plannen om snel met meer informatie naar buiten te komen omtrent de BDO World Trophy 2020, One80 L-style World Masters 2020 en BDO World Professional Darts Championship 2021.

Tevens zal er gezocht worden naar een vervanger voor Martyn Moore die onlangs als bestuurslid is opgestapt bij de BDO.

Het volledig statement is hier te lezen waar met geen woord wordt gesproken over het nog uit te keren prijzengeld van het BDO WK 2020.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws