BDO herroept omstreden besluit en bevestigt doorgang BDO WK WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

BDO herroept omstreden besluit en bevestigt doorgang BDO WK

BDO herroept omstreden besluit en bevestigt doorgang BDO WK

Vrijdag kwam naar buiten dat er op de Dutch Open niet langer gestreden zal worden om punten voor de BDO-ranking. Dit besluit kwam nadat de BDO een brief had gestuurd aan de Nederlandse Darts Bond met nieuwe voorwaarden en waarbij betaald moest gaan worden om BDO-punten te mogen uitkeren.

De NDB ging niet akkoord en stuurde daarop een reactie waarin de BDO dringend werd verzocht om dit zo snel mogelijk terug te draaien. Voor de gestelde deadline werd echter niet gereageerd waarop besloten werd om geen BDO-punten uit te keren op de Dutch Open 2020.

Inmiddels heeft de BDO besloten om het vragen van geld voor deze BDO punten te herroepen en betreuren ze dat de Dutch Open zonder BDO-punten zal doorgaan.

Wel bevestigen ze dat het BDO WK 2020 doorgang zal vinden. Dit naar aanleiding van geruchten die rond gaan dat de doorgang mogelijk in gevaar komt vanwege de huidige situatie van de bond.

Voor het volledig statement van de BDO klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws