BDO kiest voor een dame als laatste lid nieuw team scheidsrechters WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

BDO kiest voor een dame als laatste lid nieuw team scheidsrechters

BDO kiest voor een dame als laatste lid nieuw team scheidsrechters

De laatste naam die is toegevoegd aan het BDO team van scheidsrechters is bekend. Ze luistert naar de naam Kerrie Crompton en is daarmee de eerste vrouwelijke caller die op een live tv-toernooi in actie zal komen.

Ze kwam eerder dit jaar al in actie als mastercaller voor de BICC Premier County Champion’s Yorkshire en zal nu dus de stap maken naar het grote podium voor live camera's.

Des Jacklin: "We zijn de afgelopen weken in een lastige situatie gebracht maar zijn overweldigd door het aantal aanmeldingen. We waren niet perse op zoek naar een dame maar ze heeft bewezen een interessante optie te zijn. We zijn dan ook verheugd om de eerste vrouwelijke caller voor te brengen op televisie vanuit de BDO."

Samen met de andere nieuwe leden van het team zal ze haar debuut maken tijdens de BDO World Trophy welke van 30 augustus tot en met 1 september zal worden gespeeld.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws