Nieuwe BDO Master of Ceremonies bekend na stoppen Ashdown WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Nieuwe BDO Master of Ceremonies bekend na stoppen Ashdown

Nieuwe BDO Master of Ceremonies bekend na stoppen Ashdown

Nadat eind vorige maand bekend maakte te stoppen als Masters Of Ceremonies en direct daarna het volledige team scheidsrechters/mastercallers waaronder de Nederlandse Marco Meijer bekend maakte te stoppen maakte vandaag de BDO bekend een opvolger te hebben.

Des Jacklin de BDO Chairman/CEO maakte na het stoppen van het 'team Ashdown' bekend de zelfde week nog met een nieuw team mastercallers te komen omdat het storm zou lopen met de aanmeldingen. Het bleef echter stil tot vandaag waar bekend gemaakt werd door de BDO dat de opvolger van Richard Ashdown de vijftigjarige Paul Booth uit Blackburn is.

Booth zijn grote doorbraak kwam in 2008 als MC tijdens de eerste League of Legends in Engeland. Hij was voornamelijk actief in het demonstratiecircuit en zal zijn BDO TV debuut maken tijdens de BDO World Trophy die gehouden zal worden in the King George’s Hall in Blackburn.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws