BDO stelt 2 nieuwe jonge en relatief onervaren scheidsrechters aan WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

BDO stelt 2 nieuwe jonge en relatief onervaren scheidsrechters aan

BDO stelt 2 nieuwe jonge en relatief onervaren scheidsrechters aan

Inmiddels heeft de BDO de volgende twee namen bekend gemaakt van de nieuwe groep scheidsrechters. Het zijn Garin Roderick en Josh Clough die tijdens de BDO World Trophy hun debuut als caller zullen maken.

Garin Roderick is al 3 jaar actief als caller op lokaal niveau en het blijkt dat Josh Clough tot eind vorig jaar zelf nog actief was als speler op de PDC Development Tour.

Roderick: "Dit wordt een echte uitdaging voor mij maar ik pak hem met beiden aan en zal er serieus mee omgaan.

Clough: "Ik wil Des bedanken voor deze mogelijkheid. In het begin zal ik nog wel nerveus zijn maar dat hoort erbij. Na verloop van tijd zal ik op mijn best worden."

Er is dus gekozen voor in ieder geval twee jonge jongens die nog niet heel veel ervaring hebben opgebouwd in deze functie.

Des Jacklin geeft aan hier bewust voor te hebben gekozen: "Met ruim 70 aanmeldingen hadden we de mogelijkheid om te kiezen voor de meest ervaren callers en een ervaren team maar ik ben een voorstander om de nieuwe generatie een kans te bieden."

Hij vervolgt: "Het selecteren van het team was moeilijk vanwege de enorme grote groep die zich hiervoor had aangemeld. Het zal voor deze twee nieuwe jongens een uitdaging worden maar daar moeten we ze in steunen. Dus koop een kaartje zodat ze hun debuut kunnen maken voor een echt publiek."

Later vandaag volgt nog een nieuwe naam waarna op vrijdag de laatste naam bekend zal worden gemaakt.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws