BDO verlengt overeenkomst met Winmau tot 2015 WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

BDO verlengt overeenkomst met Winmau tot 2015

BDO verlengt overeenkomst met Winmau tot 2015

De BDO heeft haar overeenkomst met de Winmau om dartsborden te gebruiken van dit bedrijf verlengd tot 2015. Hiermee geeft de BDO al 40 jaar lang de voorkeur aan dartsborden die worden geleverd door de Winmau. “We zijn trots dan onze Blade III dartsborden worden gebruikt tijdens alle BDO toernooien waaronder de Lakeside en natuurlijk de Winmau World Masters. Het is de perfecte combinatie van het beste dartsbord in de wereld en de beste dartsorganisatie in de wereld” , aldus Ian Flack, Sales- en Marketingmanager namens Winmau.

“Dit is fantastisch nieuws voor de BDO en haar spelers en bevestigd dat de BDO kijkt naar de toekomst van het darten. De Winmau dartsborden zijn wereldwijd door miljoenen kijkers gezien. In 1974 werden de Winmau World Masters voor het eerst gespeeld en op de dag van vandaag is het toernooi nog steeds uniek om haar vier los van elkaar staande finales bij de heren, dames, jongens en meisjes. De Winmau deelt de gedachte met de BDO om de dartsport te promoten voor iedereen, ongeacht leeftijd of geslacht. Het verlengen van de overeenkomst garandeert de spelers van de BDO dat ze zullen spelen op de beste dartsborden”, aldus Olly Croft, voorzitter van BDO.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws