Bestemming NDB wildcards Zuiderduin Masters 2011 bekend WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Bestemming NDB wildcards Zuiderduin Masters 2011 bekend

Bestemming NDB wildcards Zuiderduin Masters 2011 bekend

Zoals eerder gecommuniceerd beschikt de Nederlandse Darts Bond, naast plaatsing middels de Champions League of Darts, over twee wildcards voor het herentoernooi van de Zuiderduin Masters 2011. Na overleg met de organisatie van dit internationale topevenement is inmiddels meer bekend over de invulling van deze wildcards.

Wildcard NDB Ranking heren
Eén van de twee wildcards wordt verdiend door de hoogst genoteerde heer op de NDB Ranking na de ‘Open Midden Nederland’ op 9 oktober 2011. Op dit moment wordt de Ranking aangevoerd door Jan Dekker, maar omdat hij reeds rechtstreeks geplaatst is voor de Zuiderduin Masters 2011 zal deze wildcard naar de volgende hoogst genoteerde gaan. Hierdoor zal 9 oktober uitermate spannend gaan worden voor de overige herenspelers in de top van de huidige NDB Ranking. De Open Midden Nederland wordt georganiseerd door de Darts Bond Midden Nederland en zal plaatsvinden in Health Care Center Hoenderdaal in Driebergen.

Wildcard NDB herenselectie
De tweede wildcard zal verdiend worden door een speler van de Nederlands herenselectie. Op 30 oktober 2011 zullen selectiewedstrijden georganiseerd worden voor de volgende spelers: Rick Hofstra, Jerry Hendriks, Salmon Renyaan, Ron Meulenkamp, Rico Dera, Jurrian van Os en Christian Kist. De overige drie selectiespelers, Joey ten Berge, Willy van de Wiel en Jan Dekker zijn reeds rechtstreeks geplaatst voor de Zuiderduin Masters 2011. Meer informatie over deze selectiewedstrijden volgt op korte termijn.

Champions League of Darts
Naast bovenstaande wildcards zal, zoals bekend, een extra heer, dame en junior in december het podium in Egmond aan Zee gaan betreden middels de Champions League of Darts. Dit evenement zal op 1 oktober 2011 plaatsvinden in hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee. Meer informatie over de Champions League of Darts is te vinden op de website van de NDB - www.ndbdarts.nl - of de website van het evenement zelf - www.clod.nl.

De Nederlandse Darts Bond is ontzettend trots en tevreden dat diverse (nieuwe) Nederlandse gezichten in december terug te zien zijn op het beroemde podium in Egmond aan Zee. Graag verwijzen we u dan ook naar de website van de Zuiderduin Masters voor meer informatie omtrent dit internationale topevenement: www.zuiderduinmasters.nl
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws