Home BDO/WDF Hoofdnieuws Biemans en Brandt naar de Winmau World Masters 2012

Biemans en Brandt naar de Winmau World Masters 2012

CLOD2011_2_013DF

De Road to the Winmau finale zit er op. In café Sport in Lelystad ging de winst en dus het deelnamebewijs voor de Winmau World Masters 2012 naar Bobby Biemans.  In het herentoernooi verschenen 32 deelnemers aan de start met daarbij een flink aantal kopstukken namens de Oranjebar uit Mariahout, The Switch uit Den Haag en het Hemecoteam/ Cafe Bachus uit Rosmalen.

Winnaar van de laatste editie, Vincent van der Meer ook van café Switch ging in de kwartfinale onderuit tegen Toon Greebe, maar deze moest zijn meerdere erkennen in Braulio Roncero die in de halve finale de betere was. Andere halve finalist en runner up van het Champions League of Darts toernooi, Bobby
Biemans klopte thuisspeler Michel Helder met 2-0 in sets waardoor er een finale ontstond met 2 spelers van de Oranjebar.

Routinier Roncero won de eerste set maar begon vanaf dat moment toch te vaak de grote vakken missen. Bobby speelde sterk en wist in de volgende sets in de beslissende fase steeds het voordeel te halen. Toch onder de druk van de overwinning is nabij kwam Braulio terug naar 2-2 in sets, maar in de vierde set kon Bobby Biemans met 3 gewonnen legs op rij definitief de winst te pakken.

Bij de dames slechts 13 deelneemsters, Tamara Brandt en Lesley Siegers kwamen als beste dames uit de bus. In de finale klopt Tamara Brandt met 5-2 Lesley Siegers waarmee Tamara Brandt het Winmau ticket veroverde.
.