Bobby George terug aan de oche in Norwich voor demo goede doel WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Bobby George terug aan de oche in Norwich voor demo goede doel

Bobby George terug aan de oche in Norwich voor demo goede doel

Darts "veteraan" Bobby George was als vanouds weer aan de oche. Dinsdagavond was de 'Koning van het darten' namelijk in de Rileys Sports Bar en Snooker Club te Norwich om daar een demo te geven tijdens de Independent Darts League.

Dartfans werden voor het kleine bedrag van £1,- getrakteerd op een demo van de flamboyante oud-speler. De opbrengst is bestemd voor goede doelen. Bobby George overhandigde ook nog de prijzen aan de winnaars van de avond. Als extraatje bracht Colin 'Jaws' Lloyd dinsdagavond een kort bezoek aan de club.

George: 'Tegenwoordig speel ik voor het plezier. Mijn spel kan je vergelijken met de weersomstandigheden. Als het zonnig en rooskleurig is, gaat alles goed en als het regent gaat het wat minder. Ik geniet nog steeds van het darten en ik vind het leuk om naar evenementen zoals deze te komen. Er zijn fantastische mensen betrokken bij het darten'.

Bobby George was één van de spelers die een campagne voerde om darts te erkennen als een sport. Het resultaat was dat darts in 2005 door alle sportbesturen in Engeland officieel werd erkend als een sport. Bobby George zou de sport waar hij van houdt op de Olympische Spelen terug willen zien. 'Ik ben geneigd te denken dat er op de Olympische Spelen alleen de traditionele takken van sport voorkomen zoals hardlopen, hoogspringen, discuswerpen en meer van dat soort sporten. Maar dan zie je de fietscross ook op de Spelen en dan ben je verbaasd hierover'.

'Darts is een geweldige sport. Miljoenen mensen spelen darts en het is geen dure sport om aan de Spelen toe te voegen'. Ik zou het leuk vinden als deze sport een plekje krijgt op de Olympische Spelen. Of ik dat nog zal meemaken, weet ik niet. Maar ik hoop dat het op een dag zal gebeuren'.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws