Danny Noppert huidige nummer 1 op de BDO seizoensranking WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Danny Noppert huidige nummer 1 op de BDO seizoensranking

Danny Noppert huidige nummer 1 op de BDO seizoensranking

Na het succes van Danny Noppert op het heeft de Fries de eerste plaats op de BDO seizoensranking weten te bemachtigen. Danny heeft sinds de World Masters een totaal van 173 punten weten te vergaren. Zo kreeg hij21 punten voor zijn plek bij de laatste 16 op de World Masters. Vervolgens leverde zijn halve finaleplaatsen op de Finder Masters, Sunparks Masters en Turkish Open hem driemaal 25 punten op. Het bereiken van de finale op het Dutch Open leverde hem 42 punten op. Door zijn zege in Schotland vergaarde hij nog eens 35 punten.

De Fries heeft een voorsprong van 2 punten op finalist van de Sunparks Masters Scott Mitchell. Jamie Hughes volgt op 10 punten.

De BDO heeft deze seizoensranking ingevoerd op verzoek van vele BDO-spelers. Deze ranking loopt van 1 oktober tot en met 31 september. De ranking is echter enkel informatief en zodoende wordt deze niet gebruikt voor plaatsing voor BDO-toernooien.

Tussenstand BDO seizoensranking op 17 februari
1. Danny Noppert 173
2. Scott Mitchell 171
3. Jamie Hughes 1634. Glen Durrant 159
5. Martin Adams 158

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws