Dartsfestival Sevenum: Davy van Baelen en Irina Armstrong pakken titels WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Dartsfestival Sevenum: Davy van Baelen en Irina Armstrong pakken titels

Dartsfestival Sevenum: Davy van Baelen en Irina Armstrong pakken titels

Vandaag kwamen er 375 spelers in actie op het Dartsfestival Sevenum. In totaal verschenen er 275 heren, 71 dames, 20 jongens, 7 G darts en 2 meisjes aan de oche. Bij de heren was Davy van Baelen het sterkst vandaag. Hij was in de finale met 4-0 te sterk voor Marco Smit. Bij de dames ging de titel naar Irina Armstrong die in de finale slechts 2 legs liet aan Mandy Moonen.

Bij de G Darts was Vincent D'Hondt het sterkst. De meisjestitel is gegaan naar Joëlla Verhagen. Ze won in de finale met 3-2 van Lieselotte Bracke. Bij de junioren was de titel er voor Martijn Saes. Hij won de finale met 3-2 van Pim van Bijnen.

Een overzicht van alle uitslagen vanaf de laatste 16 is te bekijken via onderstaand schema.

Gisterenavond was de feestzaal van de Schatberg afgeladen vol met feestende darters. Onder genot van een drankje genoten de aanwezige van de dj, verschillende artiesten en de liveband. De echte fans konden op schermen in de zaal zien hoe Raymond van Barneveld sterk speelde maar met lege handen stond tegen Anderson. Nadat de beentjes goed op de dansvloer waren uitgelaten trokken de feestgangers omstreeks 2.30 u voldaan het park in om de nodige rust te pakken voordat vandaag het single toernooi van start ging. Een overzicht van alle spelers die aan dit toernooi deelnamen is te bekijken via . Foto's die dit weekend zijn geschoten kunnen worden bekeken op . Davy Cardinaal - Martijn Klasens 3-1 Didier de Vuyst - Kay Smeets 3-1 Jeroen van Bijnen - Marco Smit 0-3 Martijn Soentjens - Jermaine Wattimena 0-3 Bjorn Callaert - Ramon van Leeuwen 3-4 Tim Middelbos - Marcel Bos 1-3 Davyd Venken - Toon Greebe 1-3 Davy van Baelen - Roy Gokoel 3-2 Davy Cardinaal - Didier de Vuyst 0-4 Marco Smit - Jermaine Wattimena 4-2 Bjorn Callaert - Marcel Bos 3-4 Toon Greebe - Davy van Baelen 3-4 Didier de Vuyst - Marco Smit 1-4 Marcel Bos - Davy van Baelen 0-4 Marco Smit - Davy van Baelen 0-4

Dartsfestival Sevenum: Davy van Baelen en Irina Armstrong pakken titels


Dames

Laatste 16
Mendy Verhofstad - Joella Verhagen 3-0
Kelly Streef - Nienke Brasser 3-0
Anneke Houben - Mandy Moonen 1-3
Silke Lowe - Demi van Gelder 3-2
Vicky van der Gaarden - Marjolein Tammer 3-2
Anneloes Menger - Wilke van Engelen 3-1
Brigitte Philtjens - Bianca de Leijser 3-0
Irina Armstrong - Gina D'Hondt 3-1

Kwartfinale
Mendy Verhofstad - Kelly Streef 0-3
Mandy Moonen - Silke Lowe 3-0
Vicky van der Gaarden - Anneloes Menger 1-3
Brigitte Philtjens - Irina Armstrong 2-3

Halve finale
Kelly Streef - Mandy Moonen 0-3
Anneloes Menger - Irina Armstrong 0-3

Finale
Mandy Moonen - Irina Armstrong 2-4

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws