De BDC (Belgium Darts Corporation) is er helemaal klaar voor WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

De BDC (Belgium Darts Corporation) is er helemaal klaar voor

De BDC (Belgium Darts Corporation) is er helemaal klaar voor

Vandaag start de BDC met een open toernooi voor alle spelers en speelsters en een speciale training voor jeugdspelers (die geheel gratis is) en waar prachtige prijzen aan verbonden zijn.

Zondag start dan het allereerste ranking toernooi van de BDC (in een reeks van 6 ranking toernooien verspreid over België) de heren A, dames en jeugdspelers strijden dan om een plaats in het nationale team dat volgend jaar deelneemt aan het 4 landen toernooi de Heren B en G darters strijden dan om een plaats in het team die volgend jaar een vriendschappelijke interland zullen spelen. Er zijn kosten nog moeite gespaard om van deze eerste editie een succes te maken er wordt gespeeld op 18 dartbanen + 2 G dartbanen de finales zullen gespeeld worden op een speciale podiumbaan die uitsluitend voor wedstrijden van de BDC is gebouwd en prachtige banners sieren de zaal geheel op.

De BDC (Belgium Darts Corporation) is er helemaal klaar voor

Een team van vrijwilligers staat klaar om iedereen de dag van hun leven te bieden.

Op zaterdag worden er onder de deelnemers 3 gratis maandabonnementen verloot van Eleven Sport 3 op zondag wordt er een gratis jaarabonnement verloot van Eleven Sport ter waarde van 80 euro BDC heeft een exclusieve samenwerking met Eleven Sport in België voor darts.

Eleven Sport is een internationale TV zender die uitsluitend sport uitzend (waaronder de meeste PDC wedstrijden) Zij waren eerder verantwoordelijk voor het uitzenden van de WDDA World Cup in Oostende en later dit jaar maken ze een verslag van het Brugge Open. Wij hopen natuurlijk op zoveel mogelijk deelnemers, het bestuur en de vrijwilligers staan in de start blokken. Klik op de link hieronder voor de poster van morgen met alle info.

De BDC (Belgium Darts Corporation) is er helemaal klaar voor

Toernooi 4 augustus

Tekst door het bestuur van de BDC.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws