De loting van het Isle of Man PokerStars Open op 12 maart is bekend WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

De loting van het Isle of Man PokerStars Open op 12 maart is bekend

De loting van het Isle of Man PokerStars Open op 12 maart is bekend

De loting van het Isle of Man PokerStars Open dat aanstaande zaterdag 12 maart gespeeld zal worden is voltrokken. Dit toernooi maakt deel uit van het Isle of Man Festival. Wij hebben uitgezocht hoe de loting voor de Nederlanders en Belgen eruit ziet en hier een overzicht van gemaakt. De Nederlandse heren die meedoen zijn Davy van der Broek, Willem Mandigers, Rick Veugelers, Daan Groen, Jeffrey Sparidaans, Gino Vos, Jimmy Hendriks en Wouter Vaes. Sven Wens, Geert de Vos en Sven Verdonck zijn de aanwezige Belgen.Anca Zijlstra, Danielle IJpelaar, Sharon Prins en Aileen de Graaf zijn de aanwezige Nederlandse dames.

Davy van der Broek zit op sheet 1. Hij begint tegen Chris Swales bij de laatste512. Bij de laatste 128 wacht hem mogelijk de als 32e geplaatste Matthew Dicken. Ook is Glen Durrant ingedeeld in sheet 1, maar deze zal Davy pas ontmoeten bij de laatste 32.
Willem Mandigers is ingedeeld op sheet 2. Bij de laatste 256 wacht hem Eddie O'Donnell of John Halsall. Rick Veugelers zit tevens op sheet 2. Hij begint bij de laatste 512 tegen Roy Turner. Bij de laatste 64 treft hij mogelijk de als zestiende geplaatste Darius Labanauskas. Een mogelijke wedstrijd bij de laatste 32 op deze sheet is Willem Mandigers tegen Rick Veugelers. Peter van de Broek begint tegen Gordy Taylor. De winnaar daarvan treft Darius Labanauskas.
Daan Groen speelt op sheet 3. Hij begint tegen Simon Pugh. Bij de laatste 64 treft hij mogelijk de als negende geplaatste Brian Dawson. Ryan Hogarth is de andere geplaatste spelers op deze sheet.
Jeffrey Sparidaans is ingedeeld op sheet 4. Hij is als vijfentwintigste geplaatst en treft bij de laatste 256 de winnaar van de partij David Purves en Sam Boon. Ook de als achtste geplaatste Darryl Fitton speelt op deze sheet.
Op sheet 7 staat Gino Vos. Hij begint tegen Ryan Goffin. Bij de laatste 128 wacht hem mogelijk de als 20e geplaatste Tony O'Shea. Ook de als dertiende geplaatste Pip Blackwell staat op deze sheet.
Jimmy Hendriks en Wouter Vaes vinden we terug op sheet 15. Jimmy begint tegen Kevin Thoburn. Bij de laatste 128 treft hij mogelijk de als vijftiende geplaatste Martin Atkins. Wouter start tegen Billy Swindells. Bij de laatste 64 speelt hij mogelijk tegen de als achtiende geplaatste Dennis Harbour. Een mogelijke wedstrijd bij de laatste 32 is Jimmy Hendriks tegen Wouter Vaes.
Sven Wens is ingedeeld op sheet 8. Hij begint tegen David Preston. Bij de laatste 128 speelt hij mogelijk tegen de als negenentwintigste Garry Thompson. Ook Jamie Hughes speelt op deze sheet.
Geert de Vos en Sven Verdonck vinden we terug op sheet 11. Hij speelt bij de laatste 256 tegen David Sherrington of Gary Higgins. Ook Sven Verdonck hoeft pas bij de laatste 256 te beginnen. Hij speelt daar tegen Tony Hartley of Chris Hill. Beide Belgen treffen elkaar mogelijk bij de laatste 32.

Anca Zijlstra speelt op sheet 1. Zij begint tegen Kerry Wilkinson. Bij de laatste 16 wacht mogelijk de als eerste geplaatste Lisa Ashton. Ook de als achtste geplaatste Corrine Hammond staat op deze sheet.
Danielle IJpelaar en Sharon Prins zijn ingedeeld op sheet 2. Danielle begint tegen Jan Robbins. Bij de laatste 32 treft ze mogelijk de als vijfde geplaatste Lorraine Winstanley. Sharon begint tegen Jules Fisher. Bij winst speelt ze tegen de als vierde geplaatste Fallon Sherrock.
Aileen de Graaf speelt in de tweede ronde tegen Trish Bailey of Ann-Marie Potts. Ook de als zesde geplaatste Anastasia Dobromyslova staat op sheet 3.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws