Deadline BDO World Darts Trophy nadert, locatie nog steeds onbekend WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Deadline BDO World Darts Trophy nadert, locatie nog steeds onbekend

Deadline BDO World Darts Trophy nadert, locatie nog steeds onbekend

Eind volgende maand zal het BDO World Darts Trophy worden gespeeld, althans dat is wanneer het toernooi doorgang zal vinden. De vraagtekens worden namelijk steeds groter aangezien er buiten de speeldata en de deelnemers nog bijna niets bekend is over dit major toernooi bij de BDO.

Geplaatste spelers tasten ook in het duister en kunnen nog geen overnachting regelen met de huidige informatie.

Het is inmiddels alweer bijna 2 weken geleden dat de voorzitter van de BDO aankondigde dat er 'maandag' meer informatie naar buiten zou komen. Hiermee doelde hij op maandag 1 juli, maar inmiddels alweer een week voorbij die datum is er nog steeds niets bekend.

Namens Nederland hebben Richard Veenstra, Wesley Harms, Willem Mandigers, Chris Landman, Derk Telnekes, Martijn Kleermaker zich geplaatst voor het herentoernooi en bij de dames zijn Aileen de Graaf en Sharon Prins geplaatst.

Van vrijdag 30 augustus tot en met zondag 1 september staat de BDO World Darts Trophy 2019 in de agenda waarbij er een deal is met Eurosport om dit live uit te zenden.

Echter weten ook zij nog niet waar de satellietwagen naartoe mag worden gestuurd.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws