Derk Telnekes verspeelt top 16 plaatsing Winmau World Masters WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Derk Telnekes verspeelt top 16 plaatsing Winmau World Masters

Derk Telnekes verspeelt top 16 plaatsing Winmau World Masters

Met de deadline van de Winmau World Masters in het verschiet begint het deelnemersveld vorm te krijgen. Naast een strijd voor deelname is er in de top van de BDO ook een strijd gaande voor directe plaatsing voor de podiumwedstrijden.

De top 16 bij de heren en de top 8 bij de dames van de BDO ranking, op 30 augustus, plaatsen zich namelijk rechtstreeks voor de laatste 32 en laatste 16 van het befaamde televisietoernooi.

Afgelopen weekend werd het Open Antwerpen gespeeld waarbij er weer punten werden verdeeld. Dit heeft tot gevolg dat er enkele verschuivingen hebben plaatsgevonden.

Derk Telnekes heeft hierbij zijn 16e plaats verloren aan Scott Baker. De Nederlander was niet aanwezig in Antwerpen en dat kwam hem duur te staan.

Chris Landman en Michael Unterbuchner daarentegen deden wel goede zaken. Ze stegen allebei 3 plaatsen naar respectievelijk plek 10 en plek 12.

Bij de huidige rankingstand plaatsen Wesley Harms, Willem Mandigers, Chris Landman, Richard Veenstra, Aileen de Graaf en Sharon Prins zich namens Nederland rechtstreeks voor de eindfase van de Winmau World Masters.

In het weekend van 25 en 26 augustus wordt het Zweden Open en de Zweden Classic gespeeld waarna de balans definitief wordt opgemaakt.

Van 4 tot en met 7 oktober zal de Winmau World Masters 2018 worden gespeeld.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws