Dutch Open 2019 data bekend, inschrijving 1 oktober 2018 open WDF Hoofdnieuws
WDF Hoofdnieuws

Dutch Open 2019 data bekend, inschrijving 1 oktober 2018 open

Dutch Open 2019 data bekend, inschrijving 1 oktober 2018 open

De data voor de volgende Dutch Open Darts is bekend. De komende editie zal, evenals andere jaren, plaatsvinden in het eerste weekend van februari. In 2019 valt dat weekend op 1 t/m 3 februari. De inschrijving zal open gaan op 1 oktober 2018.

De afgelopen editie was wederom een groot succes. In een vernieuwde Bonte Wever mochten ze opnieuw meer deelnemers verwelkomen en het toernooi kende met Mark McGeeney en Deta Hedman twee mooie winnaars. Ook werd er voor het eerst een paradartstoernooi georganiseerd op de Dutch Open Darts. Vincent D’hondt kroonde zich daar tot kampioen. Bij de junioren waren Keanu van Velzen, Ksenia Klochek en Maison Wilson de sterksten.

Hotel boeken
Het is vanaf vandaag al mogelijk om voor de BAUHAUS Dutch Open Darts 2019 hotelkamers te reserveren bij De Bonte Wever. Klik hier om direct te reserveren.

Informatie
Houd de website van de Dutch Open Darts goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en het laatste nieuws.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws